19 / 04 / 2024

Northland Ankara Başkent'in vitrini olacak!

Northland Ankara Başkent'in vitrini olacak!

Ankara Keçiören'in yeni gelişen bölgesi Ovacık'ta inşaat projeleri yarışa girdi. Northland’in Onursal Başkanı Ali Yetkinşekerci, “Projemiz Keçiören’in marka değerini yükseltmekle kalmayacak, Ankara’nın da vitrini olacak” dedi.



Ankara’da en fazla konut satışının gerçekleştiği Keçiören'in yeni gelişen bölgesi Ovacık'ta inşaat projeleri yarışa girdi.

 

Ovacık’ın en büyük projesi Northland’in Onursal Başkanı Ali Yetkinşekerci, “Projemiz Keçiören’in marka değerini yükseltmekle kalmayacak, Ankara’nın da vitrini olacak” dedi.

 

Keçiören, Başkent’in en büyük ilçesi olmakla birlikte sürekli değişim halinde olması dikkatleri üzerine topluyor. TÜİK verilerine göre Ağustos ayında  Ankara  Keçiören'de 2 bin 187 konut satıldı.

 

Ali Yetkinşekerci, Keçiören Belediyesi’nin alt yapı ve şehircilik konusundaki başarısının, ilçenin marka değerini hızla yükselttiğini dile getirdi. 

 

Yetkinşekerci,“Keçiören’deki konut satışı istatistikleri Başkent’in geleceği hakkında fikir veriyor. Keçiören sürekli
değerlenen bir ilçe. Biz de bu nedenle Ankara’nın en donanımlı konut projelerinden birini bu lokasyonda inşa etme kararı aldık" dedi. Yetkinşekerci konuşmasına "İstanbul yolu ve Anadolu bulvarının kesiştiği güzergahta Başkent’in en güzel projelerinden biri olarak yükselen Northland, Keçiören’in marka değerini yükseltmekle kalmayacak, Ankara’nın da vitrini olacak" diye devam etti. 


Geri Dön