26 / 04 / 2024

Novada Ataşehir’de sahne alan Sertab Erener Ataşehirlileri coşturdu!

Novada Ataşehir’de sahne alan Sertab Erener Ataşehirlileri coşturdu!

Novada Ataşehir AVM Ataşehirlilere unulmaz bir gece yaşattı. Alışveriş merkezinin halka açık yaz konserlerinin ilkinde sahnede Sertab Erener vardı...





Novada Ataşehir AVM Ataşehirlilere unulmaz bir gece yaşattı. Alışveriş merkezinin halka açık yaz konserlerinin ilkinde sahnede Sertab Erener vardı. Aralıksız 90 dakika sahnede kalan sanatçı, 13. solo albümü “Sade”nin yanı sıra albümlerinden en sevilen parçalarını hayranlarıyla seslendirdi.

 

Cadde, sokak ve meydanları dolduran hayranları şarkılara eşlik ederek oldukça keyifli ve coşkulu saatler yaşadılar. Genç hayranlarının yanı sıra çocuklu ailelerin de büyük ilgi gösterdiği gecede sanatçının muhteşem performansı görülmeye değerdi.

 

Alışveriş merkezinin çevresindeki evlerin balkonlarından izleyenleri de sık sık alana davet eden sanatçı, ertesi gün “Öyle de Güzel, Böyle de Güzel” adlı şarkısına klip çekeceği haberini vererek izleyenlerinden şans diledi. Hayranlarına “Rengarenk olun, sizi seviyorum!” diyen sanatçı, büyük bir çoşku ile izlenen konserini “Rengarenk” şarkısı ile bitirdi.

 

Novada Ataşehir AVM yaz konserlerinin ikincisi 1 Haziran’da Yalın’la devam edecek. Yalın’ın ardından Novada Ataşehir’in yaz konserleri La Descarga ve Kerem Turhan ile sürecek…

 


Geri Dön