18 / 04 / 2024

Novada Manavgat AVM açıldı!

Novada Manavgat AVM açıldı!

MMM Migros, LC Waikiki, Koton, DeFacto, Cinemaximum, Teknosa, Deichmann ve Starbucks gibi önde gelen 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.



19 Mayıs Perşembe günü, saat 15:00’da açılan Novada Manavgat, Antalya’nın en büyük ikinci ilçesi ve en önemli turistik merkezlerinden biri olan Manavgat’ta kapalı otopark alanı dahil 78 bin metrekare inşaat alanında 120 yeni markaya ev sahipliği yapıyor. 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Novada Manavgat; günlük 30 bin araç geçişinin gerçekleştiği Antalya-Alanya karayolu üzerinde, Antalya’ya 75 km. mesafede, Antalya–Alanya yolunun orta noktasında yer alıyor. Alışveriş merkezi ayrıca, Manavgat otogarının yanındaki kolay ulaşılabilir lokasyonu ile de bölge halkı ve turistler için bir çekim merkezi olacak.


Mimari konseptin yanı sıra kiralama, mağazalar dekorasyon yönetimi, işletme, kurumsal iletişim ve pazarlama hizmetleri de Turkmall tarafından gerçekleştirilen Novada Manavgat; ulusal ve uluslararası markalarıyla ziyaretçilerin yeni yaşam merkezi olacak. Novada; bulunduğu bölgede, Manavgat ilçesinin yaklaşık 250 bin kişiye ulaşan kış nüfusuna ek olarak, Serik ve Alanya sakinlerinin de kapsadığı 650 bin kişiye hitap eden ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi olarak öne çıkıyor.


Novada zincirinin en yeni halkası olan Manavgat; kadın ve çocuklara özel kulüp aktivitelerinden ünlü şarkıcı ve sanatçıların mini konser ve imza günlerine, çocuk etkinliklerinden alternatif şovlara kadar birbirinden renkli aktivitelerle Akdeniz’in sosyal yaşamına hareket katacak. 500’ü kapalı, toplam 1000 araçlık otopark alanıyla ziyaretçilerine konfor sağlayacak olan Novada Manavgat, yarı açık – yarı kapalı tasarımı ile ferah bir ortam sunuyor.


Toplam 150 milyon dolarlık yatırım değeriyle Akdeniz Bölgesi’nin en fazla yatak kapasiteli turizm ilçesi olan Manavgat ve çevresi için 2.000 kişilik istihdam alanı oluşturacak olan alışveriş merkezi, Antalya’nın en büyük çocuk ve yetişkin eğlence merkezi ve çeşitli aktivite programları ile bölgenin yeni buluşma ve sosyalleşme noktası olacak.


Manavgat’ta Alışveriş, Eğlence ve Molanın Yeni Adresi

MMM Migros ve Teknosa’nın yanı sıra, erkek ve kadın giyiminin öncüleri H&M, LC Waikiki, DeFacto, Koton, İpekyol, Adl, Codentry, Love My Body, Mavi, Kiğılı, Colin’s, Altınyıldız Collection, Hakkı Tosyalı, Campione, Enna Levoni, Avva, Süvari, Derimod, Levi’s, U.S. Polo Assn. ve Gusto gibi markalar 19 Mayısa’tan itibaren Novada Manavgat’ta hizmet verecek mağazalar arasında yerini alıyor. Spor giyimin sevilen markalarından Adidas, Columbia, Hummel ve Sport 2000 ile ayakkabı sektörünün en güçlülerinden Deichmann, Flo, İnci, Hotiç, Elle, Bambi, Greyder ve Kemal Tanca / Mocassini de Novada Manavgat’ta açılan diğer markalar arasında bulunuyor. Ev dekorasyonu ve tekstilinin güçlü markaları Madame Coco, English Home, Karaca ve Özdilek de Toyzz Shop, Gratis, Watsons, Cosmohome, Flormar, Yves Rocher, Atasun Optik, Saat&Saat ve MEY Kuaför ile birlikte Novada Manavgat’ta hizmet vermeye başlayacak. Novada Manavgat’ta yer alan 120 marka arasında, çocuk giyimin en renklilerinden B&G, Panço, Kanz, Chicco ve Soobe’nin yanı sıra iç giyim kategorisinde ise Dagi ve Katia & Bony bulunuyor.


Novada Manavgat’ın yeme-içme alanında bulunan restoranlar arasında, Türkiye’nin ünlü fast-food zincirleri Burger King, Arby’s, McDonald’s, KFC ile Cızbız Köfte, Tavuk Dünyası, Pizza Pizza, Baydöner ve Subway gibi sektörün lider markaları yer alıyor. Alışveriş merkezinin kafe grubunda; Starbucks, Mado, Kahve Diyarı, Coffeeshop Company hizmete açılırken, çocuk ve yetişkinlere özel eğlence alanları Çocukkent ve Fun Gooo’ya ek olarak Cinemaximum sinema zinciri ile Novada Manavgat, bölgede yaşam ve eğlence konseptini bir arada sunuyor.


Geri Dön