26 / 04 / 2024

Now Bomonti teslim tarihi!

Now Bomonti teslim tarihi!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Bomonti teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. 15 katlı tek blok halinde inşa edilen Now Bomonti projesinde 105 adet ofis ve 105 adet konut bulunuyor



İstanbul Avrupa yakasında yer alan  Now Bomonti  projesi  Now Gayrimenkul  imzası taşıyor. Now Bomonti teslim tarihinden önce projenin detaylarını anlatalım.


5 bin metrekate alan üzerinde inşa edilen Now Bomonti projesi 15 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Now Bomonti projesi 105 adet ofis ve 105 adet konuttan meydana geliyor. 


Now Gayrimenkul Now Bomonti'de metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor. Proje yer alan konutların alanları 60 metrekarede başlayıp, 300 metrekareye kadar yükseliyor.


Now Bomonti teslim tarihi!

Now Bomonti teslim tarihi 2015 yılının sonu olarak belirlendi. Now Bomonti satış ofisi ile 444 4 669 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


Now Bomonti projesinde fitness center, spa, şarap kavı, vitamin bar, restaurant, cafe ve teras bahçe concierge hizmeti, residence, home ofis ve ofisler için ayrı lobiler, resepsiyon ve kapalı otopark hizmetleri bulunuyor.


Now Bomonti nerede?

Cumhuriyet Mahallesi Silahşör caddesi, Yeniyol Sokak No:2 Bomonti-Şişli


Now Gayrimenkul Now Bomonti iletişim

Telefon: 444 4 669

Web: www.nowbomonti.com.tr 


projeye sor



Geri Dön