19 / 04 / 2024

Şişli Now Bomonti teslim tarihi!

Şişli Now Bomonti teslim tarihi!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Şişli Now Bomonti teslim tarihi 2015 yılı içerisinde olması öngörülüyor. İstanbul Avrupa yakası Şişli bölgesinde konumlanan proje, 5 bin metrekare alana sahip...



Konutların satış sürecine devam edilen Şişli  Now Bomonti  teslim tarihi önceside projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje,  Now Gayrimenkul  tarafından yaşama geçiriliyor. 


Sosyal alanları arasında; fitness center, spa, şarap kavı, vitamin bar, restaurant, cafe ve teras bahçe concierge hizmeti, residence, home ofis ve ofisler için ayrı lobiler, resepsiyon ve kapalı otopark gibi yer alan Şişli Now Bomonti teslim tarihi önümüzdeki yıl olması planlanıyor. 


Şişli Now Bomonti teslim tarihi!


5 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Now Bomonti Şişli'de; residence, home ofis, ofis ve çarşı bölümleri bulunuyor. Proje, 15 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. 


Dairelerin alanlarının 60 metrekareden başlayıp, 300 metrekareye kadar yükseldiği Şişli Now Bomonti teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Projede banka kredisi kullanmak mümkün. 


Şişli Now Bomonti telefon: 444 46 69

Web Adresi www.nowbomont.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön