25 / 04 / 2024

Şişli Now Bomonti nerede?

Şişli Now Bomonti nerede?

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Şişli Now Bomonti nerede? sorusunun yanıtına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Now Bomonti Şişli' de metrekare birim fiyatı 5 bin 500 ile 7 bin dolar arasında değişiyor...



Now Bomonti  Now Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Şişli  Now Bomonti  nerede? İstanbul Avrupa yakası Şişli'de 15 katlı tek blok halinde yükseliyor diyebiliriz. 



5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Now Bomonti Şişli'de  metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.


Now Gayrimenkul Now Bomonti satılık dairelerin alan büyüklükleri  60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Now Bomonti Şişli'de metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor. 


2015 yılının sonunda konut teslimlerinin yapılacağı Now Bomonti projesinin sosyal olanakları arasında fitness center, spa,  şarap kavı, vitamin bar, restaurant, cafe ve teras bahçe bulunuyor. Ayrıca projede, concierge hizmeti, residence, home ofis ve ofisler için ayrı lobiler, resepsiyon ve kapalı otoparkların yanı sıra akıllı asansör sistemi, 24 saat izlenen kamera ve otomatik giriş kontrol sistemi de bulunuyor.


Now Gayrimenkul Now Bomonti Taksim, Nişantaşı ve Şişli ile metroya yürüme mesafesinde, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprü’lerine kısa sürede ulaşım sağlayan tünellere birkaç yüz metre uzaklıkta yer alıyor. 


Şişli Now Bomonti nerede?

Now Bomonti Şişli adres : Cumhuriyet Mahallesi Silahşör caddesi, Yeniyol Sokak No:2 Bomonti-Şişli



Şişli Now Bomonti nerede?


 Şişli Now Bomonti nerede?


Now Gayrimenkul Now Bomonti iletişim:

Telefon: 444 4 669

Web: www.nowbomonti.com.tr 

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön