25 / 04 / 2024

Now Bomonti'de konutların metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Now Bomonti'de konutların metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Now Bomonti Residence İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yükseliyor. Now Bomonti'de konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar olarak belirlendi...



Now Bomonti projesi karma bir proje olarak  Now Gayrimenkul  güvencesiyle inşa ediliyor.  Now Bomonti  Residence tek blok şeklinde İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor.


Now Gayrimenkul projesi olan Now Bomonti projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı. Şişli Now Bomonti'de hem konut hem de ofis yer alıyor. 


Now Bomonti Şişli Residence'ta konutların metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Now Bomonti projesinden ofis ya da konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Şişli'de yükselen Now Bomonti projesinde yer alan ofislerin metrekare alan büyüklükleri 60 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Now Bomonti'de lansman öncesinde açılan web sitesinden ön talep toplanıyor. 


Now Bomonti'nin sosyal olanakları arasında Kafe-restoran alanları, bina içerisinde toplantı odaları, katlarda ortak kullanıma açık sosyal alanlar, yüksek konforlu VRV ısıtma soğutma sistemi, 7 adet yüksek hızlı asansör, 7/24 güvenlik ve CCTV sistemi, yüzde 100 jeneratör kapasitesi ve yedekleme sistemi bulunuyor.


Ant Yapı firmasının imzasını taşıyan Şişli Anthill Residence'ın arkasında yer alan Now Bomonti İstanbul’un en fazla oda kapasitesine sahip oteline yürüme mesafesinde, Kağıthane ve Dolmabahçe Tünelleri’ne en yakın konumda inşa ediliyor. 


Telefon: 0216 489 59 09

Web: www.nowbomonti.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön