25 / 04 / 2024

Now Bomonti geleceğin ofisinde metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Now Bomonti geleceğin ofisinde metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Bomonti projesi Now Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Now Bomonti projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Now Bomonti İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli'de yükseliyor...




Now Gayrimenkul güvencesiyle inşa edilen  Now Bomonti  projesinde hem konut hem de ofisler yer alıyor. Now Bomonti İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. 


Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Projede yer alan teraslı ofislerin metrekare alanları 60 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Now Bomonti Şişli projesinde satışlar metrekare üzerinden gerçekleştiriliyor. Karma proje olarak hayata geçirilen Now Bomonti projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar olarak belirlendi. 



Now Gayrimenkul projesi Now Bomonti projesinden ofis ya da konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Now Bomonti projesi için lansman öncesinde açılan web sitesinde ön talep topluyor. 


Now Bomonti İstanbul’un en fazla oda kapasitesine sahip oteline yürüme mesafesinde, Kağıthane ve Dolmabahçe Tünelleri’ne en yakın konumda inşa ediliyor. 


Ant Yapı firmasının imzasını taşıyan Şişli Anthill Residence'ın arkasında yer alan  Now Bomonti'nin sosyal olanakları arasında Kafe-restoran alanları, bina içerisinde toplantı odaları, katlarda ortak kullanıma açık sosyal alanlar, yüksek konforlu VRV ısıtma soğutma sistemi, 7 adet yüksek hızlı asansör, 7/24 güvenlik ve CCTV sistemi, yüzde 100 jeneratör kapasitesi ve yedekleme bulunuyor. 



Now Gayrimenkul Now Bomonti iletişim

Telefon: 0216 489 59 09

Web: www.nowbomonti.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön