26 / 04 / 2024

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 



Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 1986'dan beri faaliyet gösteren Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti. Nuhoğlu İnşaat'ın yönetimine konkordato komiserlerinin atanması bekleniyor.

Konut, altyapı, çevre düzenlemesi, kent parkları, eğitim ve sağlık projeleri ile özellikli yapılar gibi alanlarda özel ve kamu sektörüne yönelik hizmetler sunan Nuhoğlu İnşaat, Türkiye'nin sembol yapıları arasına giren 100'ün üzerinde projeye imza attı. 

Türkiye'nin ayrıcalıklı projelerinden; İstanbul Akvaryum, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Küçükkuyuport, Sinan Erdem Arena, Bursa Hayvanat Bahçesi, Bayrampaşa Şehir Parkı bugüne kadar hayata geçirilen projelerden sadece birkaçı.

Nuhoğlu İnşaat'ın 4 büyük konut projesinde inşaat sürüyor. Nuhoğlu İnşaat Yenitepe Kadıköy, Cubes Ankara, Yenitepe  İzmir  ve Marinera Çeşme projelerinde satışlara devam ediyor. 

1-) Yenitepe Kadıköy

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy projesi  1.100 daire ve ticari birimlerden meydana geliyor. İlk etabında satışların tamamlandığı Yenitepe Kadıköy projesinde 2.etap satışları yapılıyor. 1+1'den, 5+2'ye kadar konut seçenekleri yer alıyor. 

2-) Cubes Ankara

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

Toplamda 420 konut, ofis  ve dükkanlardan meydana gelen Cubes  Ankara  projesi 20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Çankaya-Çukurambar bölgesinde 26 ve 32 katlı 2 blok şeklinde yükselen Cubes  Ankara'da 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

3-) Yenitepe İzmir

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

Toplamda  1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen Yenitepe İzmir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İzmir’in Uzundere bölgesinde inşa edilen Yenitepe İzmir'de yer alan dairelerin alanları   63 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor.

4-) Marinera Çeşme 

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

İzmir Çeşme'de altı blokta toplam 74 daire olarak hayata geçirilen Marinera Çeşme projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 2019 Haziran ayında yapılması planlanıyor.

 

Nuhoğlu resmen konkordato talep etti!


Web: https://www.nuhogluinsaat.com.tr/


Geri Dön