25 / 04 / 2024

Nurettin Yılmaz'dan konut alacaklara öneriler!

 Nurettin Yılmaz'dan konut alacaklara öneriler!

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz konut almayı düşünenlere önerilerde bulundu.  Yılmaz dikkatli olmakta fayda olduğunu söyledi. 



Konut alacaklara önerilerde bulunan MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Başkentlilerin yeni projelere yöneldiğini söyledi. Yılmaz “Satılacak olan taşınmazın tapusunun ve iskânının olup olmadığı mutlaka öğrenilmelidir. İnternetten araştırma yaparak kısa sürede daha fazla gayrimenkule erişmeniz mümkündür fakat bu noktada vatandaşlarımızın özellikle yeni yükselen projeleri gidip görmeleri büyük önem taşımaktadır” dedi. 


“Ev alırken lokasyona bakılmalı”

Yeni alınan konutlarda lokasyonun en önemli detayların başında olduğunu aktaran Yılmaz “Projenin bulunduğu lokasyon ve ulaşım araçlarına olan yakınlığı büyük önem taşımaktadır. Üniversiteye olan yakınlığı da bu noktada dikkat edilmesi gereken başka önemli husustur. Deprem Yönetmeliği‘ne uygunluk ve kaliteli gibi hususlar da mutlaka detaylı bir şekilde incelenmelidir”

 

Konut seçenekleri ile fark yaratıyor

MiaVita Beytepe projesi, Beytepe’de; Bilkent, İncek, Çayyolu, Ümitköy, Beysukent ve üniversitelere olan yakınlığıyla fark yaratıyor. 1+1, 2+1, 3+1  daire seçeneklerinin yer aldığı projede 4,5+1 seçeneği geniş ailelere hitap ediyor. 


Sosyal alanları ile fark yaratıyor


“Şimdi Al Teslimde Öde” ve “Sıfır Faiz 96 Ay” kampanyası sunulan projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. MiaVita Beytepe projesinde sauna, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, müzik odası, türk hamamı, playstaion odası gibi alanlar bulunuyor.

MiaVita Beytepe projesinde ayrıca çamaşırhane, kuru temizleme ve temizlik hizmetleri de veriliyor. 

 

 

 Nurettin Yılmaz dan konut alacaklara öneriler!

 

 Nurettin Yılmaz dan konut alacaklara öneriler!


 


Geri Dön