18 / 04 / 2024

Nurol GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Nurol GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Nurol GYO tarafından Mehmet Hilmi Özkazanç ve Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verildi.



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı. 

Nurol GYO Yönetim Kurulu'nun 17 Mart 2021 tarihinde yapılan toplantısında; bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı olarak şirkete başvuran ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II.17. 1) sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde; 

Nurol GYO tarafından bağımsızlık ölçütlerini taşıdıkları Şirket Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından tespit edilen Mehmet Hilmi Özkazanç ve Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 17 Mart 2021 tarihinde yapılan toplantısında; bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adayı olarak Şirketimize başvuran ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II.17. 1) sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde;

Bağımsızlık ölçütlerini taşıdıkları Şirket Kurumsal Yönetim Komitesince tespit edilen Sayın Mehmet Hilmi Özkazanç ve Sayın Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.


Geri Dön