29 / 03 / 2024

Nurol Park Güneşli ödeme seçenekleri!

Nurol Park Güneşli ödeme seçenekleri!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İşte Nurol Park Güneşli ödeme seçenekleri...



Nurol Park Güneşli ödeme seçenekleri detaylarından önce projeden bahsedelim. 1.418 tane daireden oluşan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor.


Bağcılar - Güneşli'de inşa edilen  Nurol Park  projesi, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.


5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanına sahip olan Nurol Park Güneşli projesinde açık hava dinlenme alanları, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, avlu ve teraslar, alışveriş alanları, restorant, spor tesisler ve güneşlenme terasları bulunuyor. 


6 blok olarak inşa edilen Nurol Park projesinde satışlar devam ediyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 64 96. Proje hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Nurol Park Güneşli ödeme seçenekleri

Nurol Park Güneşli projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Projede 50 ay vade farksız taksitle ya da 2 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılıyor. 


Nurol Park iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön