24 / 04 / 2024

Nurus Mobilya I-Deco Fuarı'nda

Nurus Mobilya I-Deco Fuarı'nda

Türk Tasarımı'nın adını dünya çapında duyuran Nurus, 03-07 Mart 2010 tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşecek i-deco'da



Uluslararası arenada aldığı ödüllerle Türk Tasarımı'nın adını dünya çapında duyuran Nurus, 03-07 Mart 2010 tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşecek i-deco İstanbul 3. Dekorasyon ve Tasarım Fuarı'nda, i-deas salonunda yer alacak.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen, Türkiye'nin “yenilikçi ve uluslararası dekorasyon fuarı” konseptini başlatan ve ezber bozan bir anlayışla yürütülen organizasyonda, küratörlüğünü Tanju Özelgin'in üstlendiği i-deas salonunda bugüne kadar aldığı 15 uluslararası tasarım ödülü ile Nurus markası, yenilikçi ve zamansız tasarımlarıyla öne çıkıyor.
 
Fuar süresince i-deas salonu ziyaretçileri Nurus'un çevre duyarlılığı ve geri dönüşümprensipleri ile üretilen ödüllü ürünlerinden Nurus D Team tasarımı Me Too çalışma koltuğu, Sezgin Aksu ve Silva Suardi tasarımı U Too ofis sistemi, Alper Böler ve Ömer Ünal tasarımı Sema sehpa ile ayrıca Ece & Oğuz Yalın tasarımı Stone koltuğu görme imkanı bulacaklar.


Geri Dön