27 / 04 / 2024

Nurus, sürdürülebilir mimariye destek verdi!

Nurus, sürdürülebilir mimariye destek verdi!

Yeşil Rapido, Yeşil Binalar ve Ötesi Eğitim ve Konferansı kapsamında düzenlenen LEED eğitiminin beşincisi geçtiğimiz günlerde düzenlendi.



Organizasyona mimarlık ve mühendislik ofislerinden, inşaat firmalarından profesyoneller ve üniversitelerin mimarlık-mühendislik fakültesi son sınıf öğrencileri katıldı. Farklı tasarımları ile sektörün önemli üreticileri arasında yer alan Nurus'un platin sponsor olduğu Yeşil Rapido-LEED eğitimi ile katılımcılara Türkiye'de son yıllarda hız kazanan yeşil bina üretimi hakkında bilgiler aktarıldı ve ekolojik farkındalığa dikkat çekildi. 



Yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen, Green Good Design 2015 ödüllü Stefan Brodbeck tasarımı Alava sandalye; yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Sema sehpa ve iç ve dış mekanlarda kullanıma uygun olan Cork, Nurus standında ziyaretçilerle buluştu. Stantta bulunan "Instagram Printer" cihazı ile katılımcılar; #dogayasahipcikiyorum hashtag'i ile Alava ile çektikleri fotoğraflarını sosyal medyada paylaşma imkânı bulurken fotoğraflarının anlık çıktısını alarak etkinliği anımsatan kalıcı bir hediyeye sahip oldular.Bu sene 5.'si gerçekleştirilen Yeşil Rapido-Leed Eğitim Organizasyonu ile bugüne kadar 700'ü aşkın katılımcı sertifika sahibi oldu.



Dünya


Geri Dön