19 / 04 / 2024

Ofton İnşaat yatırım için Bodrum'u seçti!

Ofton İnşaat yatırım için Bodrum'u seçti!

Ofton, İstanbul dışındaki ilk projesi için Bodrum’u seçti. Kıbrıs’tan verim alamayınca Bodrum’a yönelen Ofton, yeni konut ve lüks otel projeleri için görüşmelerini sürdürüyor.



İstanbul’da ‘Elysium’ markalı projelerle tanınan Ofton, Bodrum’a yöneldi. İstanbul dışına ilk kez Bodrum’daki Elysium Miramar projesiyle çıkan Ofton, bölgede kalıcı olmayı hedefliyor. Bodrum’da yeni proje ve otel için arazi görüşmeleri yapan Ofton’un hedefi, bölgede yaşamı 12 aya çıkarabilmek.

 

Ofton, 30 milyon euro yatırımla hayata geçirdiği Bodrum’daki ilk projesi Elysium Miramar’ı satışa çıkardı. Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanları Yusuf Şimşek ve İsmail Hakkı Altun projenin satış ofisinde Bodrum ile ilgili planlarını açıkladı. Ofton’un daha önce Kıbrıs’ta projeler tamamladığını söyleyen İsmail Hakkı Altun, “10 yıl önce Bodrum’da proje yapmayı düşündük ancak Kıbrıs’ı tercih ettik. Yanlış bir tercih yapmışız. Projelerimizin hepsini tamamladık ancak istediğimiz kârlılığa ulaşamadık. O nedenle 10 yıl sonra Bodrum’a yöneldik” diye konuştu. 

 

Bodrum’da iş yapmaya devam edeceklerini belirten Yusuf Şimşek de şöyle konuştu: “Elysium Miramar’ın devamında, komşu arazilerde yine villa projelerimiz olacak. Bu 3 proje ile birlikte 63 bin metrekarelik bir alanda toplamda 86 villalık bir yaşam alanı ortaya çıkaracağız. Öte yandan Miramar’dan daha büyük yaşam alanlarına sahip Elysium Premier’in inşasına başladık. Bu projede her biri 600 metrekareden oluşan birimler yer alacak.”

 

Şimşek, Bodrum merkezde 500 dönümlük bir yarım ada için çalışmalarının devam ettiğini de açıkladı.

 

530 bin eurodan satışta

 

ELYSIUM Miramar, 46 ikiz villa ve 4 adet penthouse daireden oluşuyor. Projede 192 metrekarelik dubleks ve 197 metrekarelik penthouse dairelerin fiyatı 530 bin eurodan başlayıp 740 bin euroya çıkıyor. Yusuf Şimşek, “Projenin euro bazında yüzde 70 değer kazanmasını bekliyoruz. Bodrum’daki ilk projemiz olduğu için uygun fiyatlarla satışa çıktık” dedi. Şehir merkezinde inşa edilen proje, Bodrum Kalesi, marina ve deniz manzaralı.




Vatan 


Geri Dön