26 / 04 / 2024

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..



Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, “Bodrum'da son yıllarda yükselen yıldız ise Yalıkavakve çevresi. Bölgede fiyatlar her yıl artıyor. Yatırımcımıza kazandırmak için ‘Elysium Ada Yalıkavak’ projemizi burada yaptık” diyor.

Posta Gazetesi'nden Şebnem Ber'in haberine göre, lüks gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Ofton inşaat, Bodrum Yalıkavak’ta inşa ettiği ‘Elysium Ada Yalıkavak’ projesinde yaşamı başlattı. Projenin tanıtım daveti Feryal Gülman’ın ev sahipliğinde yapıldı.

‘Yaşam Başladı’ sloganıyla yapılan tanıtım kokteyline cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

BODRUM'A ÜÇÜNCÜ PROJE

‘Elysium Ada Yalıkavak’la lüks gayrimenkul sektörüne heyecan katacaklarını söyleyen Yusuf Şimşek, “Bu proje, Bodrum’daki üçüncü projemiz. Geçen yıl ‘Elysium Miramar Bodrum’ ve ‘Elysium Premier Bodrum’da yaşamı başlatmıştık. ‘Elysium Ada Yalıkavak’la yine tarz sahibi evleri Bodrum’a kazandırdık” dedi.

BODRUM'UN BOĞAZI

Bodrum'da gayrimenkul fiyatları hız kesmeden artıyor. Yatırımcısına kazandıran bölgeye yabancı yatırımcı ilgisi de hayli fazla. Özellikle Yalıkavak'ın son yıllarda çok tercih edildiğini söyleyen Yusuf Şimşek, "Burası Ege'nin incisi. Havası, doğası ve deniziyle eşsiz bir yaşam sunuyor. Gayrimenkul fiyatlarıyla da alıcısına kazandırıyor. 'Elysium Ada Yalıkavak' projemiz için Tilkicik Koyu'nu tercih ettik. Koy, İstanbul Boğazı manzarasından farksız" dedi.

31 LÜKS VİLLA

Elysium Ada Yalıkavak', denize sıfır villalardan oluşuyor. 31 lüks villanın yer aldığı projede özel iskele ve plajlar da bulunuyor. Proje aynı zamanda Palmarina Yalıkavak Marina'ya 5 dakika, Göltürkbükü'ne 15 dakika, Bodrum Merkez ve Bodrum Marina'ya 30 dakika mesafede.

 


Geri Dön