26 / 04 / 2024

OGM 5 bin personel alımı yapacak! Başvuru şartları nedir?

OGM 5 bin personel alımı yapacak! Başvuru şartları nedir?

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 5 bin personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ilana dair tüm detaylar...



OGM (Orman Genel Müdürlüğü) geçici işçi alımı ilanı Resmi Gazete'de yayınladı. Yayınlanan ilan kapsamında diğer orman işçisi pozisyonunda 3 bin 937, itfaiyeci olarak 500, aşçı statüsünde 280, diğer fidanlık işçileri ve bahçıvanlar kategorisinde 183 ve işletme elektronik bakımcısı pozisyonunda 100 olmak üzere, toplam 5 bin geçici işçi alımı yapılacağı duyuruldu. 

OGM personel alım ilanına başvurular 11 Nisan 2022 tarihinde başlayacak olup 15 Nisan 2022 tarihinde son bulacak. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılabilecek. İlan için belirtilen şartları sağlayan adaylar başvurularını buradan tamamlayabilecekler. 

OGM 5 bin personel alımı yapacak! Başvuru şartları nedir?

OGM bünyesinde istihdam edilecek olan tüm pozisyonların deneme süresi iki ay olacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, geçici işçi alımı yapılacak pozisyonlar için gereken şartlar ile illerdeki kontenjana ilişkin detaylar da açıklandı. Peki, ilana kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları nedir? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön