24 / 04 / 2024

Oğuz Çarmıklı, Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Oğuz Çarmıklı, Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ise S.Ceyda Çarmıklı  Kılıçaslan oldu...



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu görev taksimi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, imza sirküleri tescili ve ilanı hakkında açıklama yaptı. 

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine S.Ceyda Çarmıklı  Kılıçaslan seçildi.

Nurol GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz 2018 / 12 ve 13 numaralı Yönetim Kurulu kararıyla,

Yönetim Kurulu üyeleri arasında görev taksiminin yeniden yapılarak Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. M.Oğuz ÇARMIKLI ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda ÇARMIKLI KILIÇASLAN seçilmiştir.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin ("Şirket) 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 367 ve 371. Maddeleri uyarınca düzenlenen Sınırlı Yönetim ve Temsil İlzama Ait 2 Nolu İç Yönergenin iptal edilmesine ve 3 Nolu İç Yönergesinin ekli şekilde kabul edilmesine, kararın Ticaret Sicili Müdürlüğünde tescil ve ticaret sicili gazetesinde ilan edilmesine oybirliği ile karar verilmiş olup işbu Yönetim Kurulu kararı ve Yönetim Kurulunda kabul edilen 3 nolu  iç yönerge 17.05.2018 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünde Tescil olunmuş ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi 9583 numaralı sayısında 22.05.2018 tarihinde ilan olmuştur.  

Saygılarmızla


Geri Dön