19 / 04 / 2024

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu görev taksimi ve imza yetkilerinin belirlenmesi, imza sirküleri tescili ve ilanı hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu üyeleri arasında görev taksiminin yeniden yapılarak Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 367 ve 371. Maddeleri uyarınca düzenlenen Sınırlı Yönetim ve Temsil İlzama Ait 3 Nolu İç Yönergenin iptal edilmesine ve 4 Nolu İç Yönergesinin kabul edilmesine, kararın Ticaret Sicili Müdürlüğünde tescil ve ticaret sicili gazetesinde ilan edilmesine oybirliği ile karar verildi, işbu Yönetim Kurulu kararı ve Yönetim Kurulunda kabul edilen 4 nolu iç yönerge 19 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünde Tescil olunmuş ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi 10315 numaralı sayısında 22 Nisan 2021 tarihinde ilan edildi.

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz 2021 / 11 ve 12 numaralı Yönetim Kurulu kararıyla,

Yönetim Kurulu üyeleri arasında görev taksiminin yeniden yapılarak Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. M.Oğuz ÇARMIKLI ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda ÇARMIKLI KILIÇASLAN seçilmiştir.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin ("Şirket) 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 367 ve 371. Maddeleri uyarınca düzenlenen Sınırlı Yönetim ve Temsil İlzama Ait 3 Nolu İç Yönergenin iptal edilmesine ve 4 Nolu İç Yönergesinin kabul edilmesine, kararın Ticaret Sicili Müdürlüğünde tescil ve ticaret sicili gazetesinde ilan edilmesine oybirliği ile karar verilmiş olup işbu Yönetim Kurulu kararı ve Yönetim Kurulunda kabul edilen 4 nolu iç yönerge 19.04.2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünde Tescil olunmuş ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi 10315 numaralı sayısında 22.04.2021 tarihinde ilan olmuştur. 

Saygılarmızla

Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir?


Geri Dön