20 / 04 / 2024

Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri yenilendi!

Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri yenilendi!

Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden tadilat yapılarak yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine açıldı.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gazianteplilere içindeki yüzme havuzu, restorandı, piknik masaları, piknik mangalları, soyunma odaları ve doğal şelalesiyle vatandaşlara yeni bir dinlenme alanı inşa etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık olarak 40 bin metrekare alana kurulan Oğuzeli Kurpuzatan Tesisleri, yeni görünümüyle vatandaşların beğenisine sunulacak.


Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği Oğuzeli Kurpuzatan Tesisleri, aynı zamanda ailesiyle birlikte piknik yapmak isteyen vatandaşlar için de huzur dolu vakit geçirebileceği bir mekan haline geldi.

 

Piknik alanlarında çatılı bulaşık yıkama ünitesi, engelli vatandaşlar için lavabolar, yürüyüş alanları ve çocuk oyun gruplarıyla da desteklenen Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri’nde, 200 araçlık otopark da yer alıyor.


Geri Dön