19 / 04 / 2024

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.



Okan Holding tarafından ABD'nin Miami eyaletinde 300 milyon dolar yatırımla karma proje olarak hayata geçirilen Okan Tower Miami projesi pandemi engeline takılmış ve projede çalışmalar durmuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; normalleşme ile beraber projede çalışmalar kısa zaman içerisinde başlayacak.

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

70 katlı ve 236 odadan oluşan otelin işletmesi  Hilton tarafından  yapılacak. 153 rezidans olmak üzere toplam 389 ünitenin yer alacağı Okan Tower Miami'nin dört katı da ofislerden meydana geliyor. Projede stüdyo dairelerden penthouse dairelere kadar 45 ile 250 metrekare arasında değişen, her katından ve her dairesinden okyanus ve şehir manzarasına sahip, balkonlu ve teraslı daire tipleri inşa edilecek. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan tarafından açıklanan proje, ABD'de bir Türk firmasının hayata geçireceği en büyük inşaat projesi olma özelliğine sahip.

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

Projede çalışmaların yakın zamanda başlayacağını dile getiren Bekir Okan "Önümüzdeki dönemde başlayıp bitireceğiz. Oradaki bürokrasi çok fazla. 5 yıldızlı bir otel olacak, otopark, ofisler ve daireler olacak. 399 anahtarı olan bir bina olacak otelin dışında. Yaklaşık 300 milyon dolarlık 70 katlı bir proje. Maketten satış da bulunuyor ve Miami'nin en yüksek katlı binalarından olacak. Hem Türkiye hem de Amerika'dan şu an satışlarımız var." şeklinde konuştu. 

Okan Tower Miami projesine pandemi freni!


Geri Dön