26 / 04 / 2024

okan tower miami projesi teslim

okan tower miami projesi teslim

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.

Okan Tower Miami projesine pandemi freni!

ABD'nin Miami şehrinde 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan Okan Tower Miami projesine pandemi freni...

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Miami Okan Tower 2 Mayıs'ta tanıtılacak! 

Miami Okan Tower projesi, Okan Holding ve Hilton işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de hayata geçirilecek. 2 Mayıs'ta tanıtılacak projede konut, ofis ve otel yer alacak. 

Miami Okan Tower basın lansmanı 2 Mayıs'ta!

Okan Holding, Miami’de şehir merkezinde Hilton işbirliğiyle 67 katlı rezidans projesine imza atıyor. 

Caner Erkin, Miami Porsche Design Tower'dan rezidans aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için Miami'deki Porsche Design Tower adlı gökdelenden 7 milyon dolara lüks daire satın aldı.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Okan İnşaat, Miami'de 18.1 milyon dolara yer aldı!

Miami'de bulunan tarihi Merkez Baptist Kilisesi yanındaki park alanının bir bölümü 18.1 milyon dolar karşılığında İstanbul merkezli Okan Grup tarafından satın alındı. Firma, 37 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana çok amaçlı bir inşaat yapacak.

Okan Üniversitesi Tuzla'da Tıp fakültesi hastanesi kuruyor!

Miami'de Okan International University ile eğitimde bir atak yapan Okan Üniversitesi, şimdi de Tuzla'da tıp fakültesi hastanesi kuruyor. 50 bin metrekarelik bir alana sahip olacak tam teşekküllü Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olacak.

Okan Üniversitesi’nin Miami’deki kampüsü açıldı!

ABD yasalarına göre Miami’de kurulan Okan International University (OİU) geçtiğimiz hafta törenle açıldı. Türk ve ABD bayraklarıyla süslenen kampüsteki açılış, iki ülkenin iş, siyaset, eğitim ve medya dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi.

Okan International University Miami'de açıldı!

Yılda 18 bin öğrencinin okuduğu Okan Üniversitesi artık sadece Kurtköy’deki kampüsünde değil, Miami’de de eğitim verecek. Okan Üniversitesi'nin Miami Kampüsü açıldı..

Okan Üniversitesi Miami kampüsünün açılışı gerçekleşti!

Okan Üniversitesi, dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden Miami'de kampüs açtı. ABD yasalarına göre kurulan Okan International University Miami, Türk öğrencilerin yanı sıra diğer ülkelerden de öğrenci kabul edecek..

okan tower miami projesi teslim Haberi

okan tower miami projesi teslim

Okan Holding tarafından ABD'nin Miami eyaletinde 300 milyon dolar yatırımla karma proje olarak hayata geçirilen Okan Tower Miami projesi pandemi engeline takılmış ve projede çalışmalar durmuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; normalleşme ile beraber projede çalışmalar kısa zaman içerisinde başlayacak.



70 katlı ve 236 odadan oluşan otelin işletmesi  Hilton tarafından  yapılacak. 153 rezidans olmak üzere toplam 389 ünitenin yer alacağı Okan Tower Miami'nin dört katı da ofislerden meydana geliyor. Projede stüdyo dairelerden penthouse dairelere kadar 45 ile 250 metrekare arasında değişen, her katından ve her dairesinden okyanus ve şehir manzarasına sahip, balkonlu ve teraslı daire tipleri inşa edilecek. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan tarafından açıklanan proje, ABD'de bir Türk firmasının hayata geçireceği en büyük...