29 / 03 / 2024

Okul onarımı askerler ve öğretmenler tarafından yapıldı!

Okul onarımı askerler ve öğretmenler tarafından yapıldı!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından şehir merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Çimenli köyünde bulunan İMKB İlköğretim Okulunda başlatılan onarım çalışmasına askerler ve öğretmenler de destek verdi...



2013-2014 eğitim öğretim yılına yetişmesi amacıyla hummalı bir çalışma başlatan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, okulda görevli öğretmenler ile köylüler ve Üzümcü Jandarma Karakolundaki askerler de katıldı.


Okuldaki malzemelerin tamirinin yanı sıra boya ve badanasını da yapan askerler, okulu eğitim öğretim yılına hazır hale getirdi.


İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, çevre köylerden taşımalı eğitim kapsamında gelen öğrencilerle 500 mevcudu bulunan Çimenli İMKB İlköğretim Okulunda 25 öğretmenin görev yaptığını söyledi.


Yaz dönemi boyunca okulun tadilattan geçirildiğini vurgulayan Kurtaran, onarım çalışmalarına öğretmen ve köylülerin yanı sıra askerlerin de katıldığını ve okulu eğitime hazır hale getirdiklerini ifade etti.


Okuldaki eksikliklerin giderilmesi için herkesin seferber olduğunu anlatan Kurtaran, Mehmetçiğe ve köylülere desteklerinden dolayı teşekkür etti.


AA


Geri Dön