25 / 04 / 2024

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.



 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i ziyaret etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ömer Çelik, ziyaretinde Kocaispir'den çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra yaptığı konuşmada, ilçede önemli hizmetler gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Ömer Çelik: Adana Yüreğir de çok önemli projelere şahit olduk!

Kocaispir'in göreve gelmesinden sonra Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını kaydeden Ömer Çelik, "Başkanımız bir yandan gerçekten Yüreğir'i dönüştürecek, Adana'ya katkı sağlayacak projeleri yaparken bir yandan da hepinizin takip ettiği gibi sahadan hiç ayrılmıyor, sürekli sokaklarda, mahallelerde. Belediye Başkanımızı özellikle pandemi döneminde yaptığı faaliyetler, vatandaşımızı yalnız bırakmayan tutumu sebebiyle tebrik ediyorum çünkü gerçekten devletimiz her alanda büyük bir sahiplenmeyle vatandaşımızı bu pandeminin etkilerinden korurken belediye başkanlarımızın gayretleri bunları tamamlayan, vatandaşımıza olan sahiplenmeyi daha ileri götüren bir tablo ortaya çıkardı." dedi.

Ömer Çelik: Adana Yüreğir de çok önemli projelere şahit olduk!

Kocaispir de göreve geldiği günden itibaren verilen desteklerden dolayı Çelik'e teşekkür etti. Konuşmalardan sonra Çelik, Kocaispir ve diğer ilgililerle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

 

Yeni  Adana  Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!


Geri Dön