25 / 04 / 2024

Ömer Derbazlar kimdir?

Ömer Derbazlar kimdir?

Metropolist Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar kimdir? ATS Group kurucularından olan Ömer Derbazlar ATS Group’u ne zaman kurdu? İşte Ömer Derbazlar ve Metropolist Yapı projeleri...



Ömer Derbazlar kimdir?

Ömer Derbazlar, ATS Group kurucularındandır. 1995 yılında Yakup Karagöz ile birlikte ATS Group’u kurmuştur. 2013 yılında da ATS Group, Metropolist Yapı ve Gayrimenkul markası ile çalışmalarına devam etmiştir.  


Metropolist Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar’dır.


2008’den itibaren Türkmenistan’da ve Türkiye’de inşaat ve gayrimenkul sektörüne yöneldi. Ömr Derbazlar, Rusya, Orta Asya ve Ortadoğu’da birçok proje hayata geçirdi.


Ömer Derbazlar, projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Dünyayı baz aldığımızda bir çekim merkezi olan İstanbul’un en cazip bölgelerinden biri Kartal ve Pendik bölgesi. Buralardaki yatırımlar alış fiyatları cazip olmak kaydı ile yatırımcısına orta ve uzun vadede kesinlikle kazandıracaktır. Biz de Metopolist Yapı&Gayrimenkul olarak bu ihtiyacı karşılamak amacı ile ideal ofisler sunmak için Metrowin Tower projesini hayata geçiriyoruz. 


Lansman tarihinin üstünden henüz bir hafta geçmesine rağmen ofislerin yüzde 30’unu sattık. Kartal ve Pendik bölgesinde bu yoğun talebi karşılamak için önümüzdeki aylarda yeni bir ofis projesini hayata geçirmek için de kolları sıvadık.


Metropolist Yapı, Metrowin Tower projesi:

Metrowin Tower, 18 katlı tek blok şeklinde Pendik’te inşa edilmekte. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kartal Adliyesi'ne 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 8 kilometre uzaklıkta konumlandırıldı. Projede yer alan ticari alan büyüklükleri 65 metrekare ile 125 metrekare arasında tasarlandı.


50 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirildi. 2014 yılı içinde teslim edilmesi planlanan Metrowin Tower, 12 bin metrekare inşaat alanı üzerine inşa edildi.


Metropolist Yapı ve Gayrimenkul

Sektöre yeni bir lider adayı olarak giren Metropolist Yapı ve Gayrimenkul, ATS Group bünyesinde kurulan gayrimenkul yatırım şirketidir. 


1995 yılında kurulan, bugün yurtiçinde ve yurtdışında 1000'i aşkın çalışanıyla ATS Group; yurtiçideki ticari faaliyetleriyle birlikte, tüketici ürünleri konusunda Orta Asya’da en geniş lojistik ve dağıtım ağlarından birine sahiptir. 


Geçmişten günümüze ticari hayatındaki 15 yıllık yönetimsel ve operasyonel tecrübesini ve yeteneklerini, şimdi gayrimenkul sektöründe değerlendirmek isteyen ATS Group, Metropolist Yapı ve Gayrimenkul şirketi ile sektöre adım atmıştır.




Ömer Derbazlar: Ofis yatırımı konuttan daha karlı!
Ömer Derbazlar: İnşaat sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotifidir!



Geri Dön