25 / 04 / 2024

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 



Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında 60 milyon TL sermaye bedeli ile Özyazıcı İnşaat'ın genel merkezinde kuruldu. 

Kalyon Grup 1974 yılında inşaat sektöründe hizmet vermek amacı ile Kalyon İnşaat’ın kurulmasıyla başladı. Günümüzde inşaata ek olarak altyapı, enerji, plastic boru, PVC pencere sistemleri gibi birçok farklı alanda hizmetler veren bir şirketler grubu olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 

Özyazıcı İnşaat ise 1987’den bugüne kadar inşaat sektöründe ve enerji sektöründe faaliyetlerini gösterdi. Özyazıcı İnşaat'ın devam eden konut projeleri de bulunuyor. Her iki şirketin üst düzey yöneticileri güç birliğine gitti ve bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; Toplu veya münferit konut, otel, motel, çarşı, işyeri, fabrika, sınai tesisler ve alt yapı tesisleri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, inşaat taahhüt işlerini, gerek şirket olarak gerekse gerçek ve tüzelkişilerle birlikte ortaklık kurmak suretiyle yapmak. 
2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, proje, mühendislik, mimarlık, müşavirlik, kontrollük ve montaj işleri ve organizasyon işleri yapmak. 
3- Müstakil korna, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik ve anasözleşmesinde yazılı işler

Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi adres: Tozkoparan Mh.C.Açıkalanın Cd. Onur St.B Ap.N.39/1 Güngören 


Geri Dön