28 / 03 / 2024

Ömer Faruk Kavurmacı için tutuklama talebi!

Ömer Faruk Kavurmacı için tutuklama talebi!

TUSKON ve üye şirketlerine yönelik “FETÖ/PDY” soruşturmasının tamamlanmasının ardından önce tutuklanan ve ardından sağlık nedeniyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı için tekrar tutuklama talebi geldi.



Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Federasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik “FETÖ/PDY” soruşturması sonucunda tutuklanan ve ardından sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı için yeniden tutuklama talebi geldi. 


Fethulahçı Terör Örgütü ile Sivil Mücadele Platformu vekili Av. Burak Bekiroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı hakkında tensiple tutuklama talep etti.


Kadir Topbaş da geçtiğimiz günler kendisine sorulan  Ömer Faruk Kavurmacı’nın hastanede mi yoksa evde mi kaldığı sorusu üzerine ilk kez açıklama yapmıştı. Topbaş, "Konuyla ilgili detaylara girmeyeceğim, ciddi bir rahatsızlığı vardı, geçmişte de... Tabi onu kendisi takip edecek" demişti.


Kadir Topbaş'tan tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk açıklama!



Av. Bekiroğlu’nun dilekçesinde, "İstanbul 5.Sulh Ceza Hakimliğince FETÖ Silahlı Terör Örgütü Şüphelisi Ömer Faruk Kavurmacı hakkında ki 03/05/2017 tarihinde verilen “tahliye kumpası” niteliğindeki, kamu vicdanını derinden yaralayan ve milletimizce kabul edilmesi mümkün olmayan şaibeli tahliye kararından dolayı, bu aşamada bu büyük yanlıştan dönülmesi dileği ile sayın makamınızdan şüpheli Ömer Faruk Kavurmacı hakkında TENSİPLE BİRLİKTE TUTUKLAMATA YÖNELİK YAKALAMA KARARI VERİLMESİNİ TALEP ederiz." dendi.


Ömer Faruk Kavurmacı tahliye edildi!



Aydınlık


Geri Dön