25 / 04 / 2024

Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı için tutuklama talebi!

Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı için tutuklama talebi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebi...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı için tutuklama talebi!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde hakkında gözaltı kararı çıkan toplam 82 şüpheliden finans uzmanı R.A. tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Yaşanan son gelişmelere göre, R.A.'nın Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde devam eden işlemleri tamamlandı.

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda nöbetçi savcıya çıkarılan R.A., ifadesi alındıktan sonra tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi.

 

Firari Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer yakalandı!

Şüpheli R.A'nın hakimlikteki işlemleri sürüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön