25 / 04 / 2024

Thodex soruşturmasında 6 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz!

Thodex soruşturmasında 6 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmasında 6 kişinin serbest bırakılmasına itiraz edildi. 



Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmaya yönelik gözaltına alınan 6 kişinin serbest bırakılmasına itiraz edildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 400 bine yakın kişinin dolandırıldığı iddia edilen Thodex adlı kripto para borsasındaki hesaplarına erişemediği ve şirket sahibinin yurt dışına kaçtığı yönündeki ihbarlar üzerine başlatılan soruşturma aralıksız devam ediyor. 

Soruşturma dahilinde gözaltına alınan 62 kişi sonrasında çıkardıkları mahkemece serbest bırakıldı. Serbest bırakılan 6 şüpheli için soruşturmayı yürüten savcılık itirazda bulundu.

Thodex soruşturmasında 6 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz!

Savcılık, tutuklanmaları istemiyle sevk edilen 6 şüphelinin serbest bırakılmasına karar veren Anadolu Sulh Ceza Hakimliğine gönderdiği talep yazısında, şüpheliler hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması yönünde talepte bulundu. 

Emniyet açıkladı! Fatih Özer'in yakalanması an meselesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön