19 / 04 / 2024

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 62 şüpheli adliyeye gönderildi!

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 62 şüpheli adliyeye gönderildi!

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 70 şüpheliden 62'si emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrasında adliyeye gönderildi.



Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kişilerin Thodex adlı kripto para borsasındaki hesaplarına erişemediği ve şirket sahibinin yurt dışına kaçtığına ilişkin ihbar ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; soruşturma kapsamında, İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, İstanbul merkezli 8 şehirde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 70 şüpheliden 62'sinin emniyetteki işlemleri bitirildi. 

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 62 şüpheli adliyeye gönderildi!

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrasında Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne gönderildi. 

Diğer 8 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in de aralarında olduğu firari 10 zanlının yakalanmasına ilişkin başlatılan çalışmaların da sürdüğü ifade edildi.

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!

Türkiye’de kripto paralara sıkı denetim geliyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön