24 / 04 / 2024

Thodex soruşturmasında yeni gelişme! Çember daralıyor!

Thodex soruşturmasında yeni gelişme! Çember daralıyor!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex soruşturmasında yeni gelişmeler  yaşanıyor. İddialara göre Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in yakalanması an meselesi. 



Thodex soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor. TRT Haber'de yer alan habere göre; 400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Faruk Fatih Özer'in yakalanmasının an meselesinin olduğu aktarıldı. Arnavutluk'ta devam eden operasyonların bir kaç gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. 

4 ülkede devam ediyor

Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan operasyonda Arnavutluk'un başkenti Tiran merkezli 4 ülkede  çalışmalar devam ediyor. 

Thodex soruşturmasında yeni gelişme! Çember daralıyor!

İadesi 48 saat içerisinde yapılacak 

Faruk Fatih Özer yakalanmasıyla beraber Arnavutluk adli makamlarının karşısına çıkacak. Fakat Arnavutluk sınırları içerisinde herhangi bir suç işlemediği için ülkede yargılanmayacak. Kırmızı bültenle aranan Özer öncesinde İnterpol'a teslim edilecek. Sonrasında ise 48 saat içerisinde Türkiye'ye iade edilecek. 

Faruk Fatih Özer'e yardım edenler ise Arnavutluk'ta yargılanacak. Önce ifadeleri alınacak şüpheliler bu ülkenin mahkemesine çıkarılacak.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafya saklıyor iddiası!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön