29 / 03 / 2024

Thodex soruşturması yakalama kararları

Thodex soruşturması yakalama kararları

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebi...

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Rekabet Kurulu, akaryakıt ve elektronik alanında iki firma hakkındaki soruşturmasını tamamladı

Rekabet Kurulu, akaryakıt ve elektronik perakende sektöründe faaliyetlerini gösteren toplamda 6 firma hakkındaki iki soruşturmayı tamamlayarak sonuçlandırdı. Rekabet Kurumundan yapılan açıklama ve haberin detayları...

Diyarbakır'da deprem soruşturması için bilirkişi raporu hazırlanacak!

Diyarbakır'da, 6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde 411 kişinin yaşamını yitirdiği yıkılan 6 binayla ilgili süren soruşturma için kapsamlı bilirkişi raporu hazırlanacak.

Deprem fırsatçısı ev sahiplerine savcılık soruşturması!

Depremzedelerin konut ihtiyacını fırsat bilerek kira bedellerinde artış yapan bir çok ev sahibi mercek altına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 588 mağdurun ifadesine ulaşıldı!

Anadolu Ajansı muhabiri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "Thodex" soruşturması kapsamında şikayette bulunan 588 mağdurdan bazılarının ifadesine ulaştı.İşte haberin ayrıntıları..

Elon Musk ve kardeşi Kimbal Musk'a hisse satışı soruşturması!

SpaceX ve Tesla CEO'su olan Elon Musk gündemden düşmüyor, bu sefer ünlü CEO Elon Musk kardeşi Kimbal Musk ile birlikte soruşturma altına alındı.

Marmaris'te kaçak yapı soruşturması için karar!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında Marmaris'te başlayan kaçak yapı soruşturmasını kaleme aldı. 

Thodex vurgununda son durum!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Haziran'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun cevaplaması talebiyle Thodex soruşturmasıyla ilgili soru önergesi vermiş, Thodex'in sahibi Özer'in yurt dışına kaçmadan önce bakanlığa çağrıldığına ilişkin iddiaları sormuştu. 

Arnavutluk'ta Thodex soruşturması için operasyon düzenlendi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik gerçekleşen soruşturma dahilinde firari Faruk Fatih Özer’e yardım eden Arnavutluk vatandaşı E.H. yakalandı. 

Faruk Fatih Özer'in Binance'deki paralarına el konulması için talep!

Thodex soruşturması kapsamında Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne savcılığın yazı yazarak firari şüpheli Faruk Fatih Özer’in Binance’deki kripto paralarına el konulması için talepte bulunuldu.

Thodex soruşturmasında zarar tespiti yapılacak!

Geçtiğimiz aylarda çok sayıda kişinin mağdur olmasına neden olan Thodex vurgununda yeni gelişmeler yaşanıyor Soruşturma dahilinde zarar tespiti yapılacak.

İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B blok için devam eden soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. 

Thodex soruşturmasında haciz işlemleri başlıyor!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex vurgununa yönelik yapılan operasyonda Faruk Fatih Özer'in evine haciz işlemi uygulanacak. 

Thodex soruşturması yakalama kararları Haberi

Thodex soruşturması yakalama kararları

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde hakkında gözaltı kararı çıkan toplam 82 şüpheliden finans uzmanı R.A. tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Yaşanan son gelişmelere göre, R.A.'nın Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde devam eden işlemleri tamamlandı.

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda nöbetçi savcıya çıkarılan R.A., ifadesi alındıktan sonra tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi.

Firari Faruk Fatih Özer'in yengesi Zuhal Özer yakalandı!

Şüpheli R.A'nın hakimlikteki işlemleri...