27 / 04 / 2024

Thodex soruşturmasında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

Thodex soruşturmasında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

Devam eden Thodex soruşturması kapsamında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması dahilinde bugün yakalanan finans uzmanı R.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde hakkında gözaltı kararı çıkan toplam 82 şüpheliden finans uzmanı R.A. tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Yaşanan son gelişmelere göre, R.A.'nın Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde süren  işlemleri tamamlandı.

Thodex soruşturmasında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

Anadolu Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli finans uzmanı R.A'nın üzerine atılı olan suçları işlediğine dair kuvvetli şüphenin meydana geldiğini fakat suç vasfının şüphelinin lehine değişme ihtimali nedeniyle tutuklama talebini reddetti.

Anadolu Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli finans uzmanı R.A'nın, yurt dışına çıkmama ve en yakın karakola giderek imza verme gibi adli kontrol tedbirlerinin uygulanarak serbest bırakılmasına karar verdi.

 

Thodex firarisi Rana Azap'ın ilk ifadeleri!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön