19 / 04 / 2024

Ön satışa çıkarılan Altay Fon Token tükendi!

Ön satışa çıkarılan Altay Fon Token tükendi!

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Altay-Icrypex iş birliğiyle üretilen ve 13 Eylül 2021 tarihinde ön satışa çıkarılmış olan 28 milyon 710 bin Altay Fan Token tükendi.



Süper Lig ekipleri arasında yer alan veve Icrypex iş birliğiyle üretilmiş olan 13 Eylül 2021 tarihinde de ön satışa sunulan 28 milyon 710 bin Altay Fan Token tükendi.

Icrypex tarafından yapılan açıklamada, Altay Fan Token'ın ön satış için ayrılan kısmının 60 saat içinde satıldığı bildirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ön satış sürecindeki fiyatı 0,80 TL şeklinde sunulan Altay Fan Token iş ortaklarına 23 milyon TL gelir sağlamış oldu.

Ön satışa çıkarılan Altay Fon Token tükendi!

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Icrypex Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Gökalp İçer, kısa zamanda 23 milyon TL hacim oluşturan Altay Fan Token'ın 17 Eylül tarihinde 1 TL üzerinden halka arz edileceğini kaydetti.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, "60 saat gibi kısa bir sürede satılan her bir Altay Fan Token’ın başarımızda büyük bir etkisi olacak. Ön satış sürecinin ardından da aynı ilginin süreceğine ve Altay Fan Token’ın sportif başarılarımızla birlikte yükseleceğine inanıyoruz." şeklinde konuştu.

 

Altay'dan kripto para kararı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön