25 / 04 / 2024

Önay Garden Residence Beylikdüzü fiyat!

Önay Garden Residence Beylikdüzü fiyat!

Firma: Önay Grup

Proje: Önay Garden Residence

Yalnızca 2+1 dairelerin satışta olduğu Önay Garden Residence Beylikdüzü fiyat listesi 'ne göre projedeki fiyatlar minimum 250 bin liradan başlıyor...






 Önay Garden Residence projesi  Önay Grup tarafından İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde 373 konut halinde hayata geçiriliyor. 1 oda 1 salon ve  2 oda 1 salon tipinde dairelerin bulunduğu  Önay Garden Residence  Beylikdüzü projesi 42 bin 500 metrekare inşaat alanına yayılıyor. 


3 bin 700 metrekare oturum alanına sahip olan Önay Garden Residence Beylikdüzü fiyat bilgisinin detayları haberimizin devamında yer alıyor. 



Sadece 2+1 dairelerin satışının sürdüğü Önay Garden Residence Beylikdüzü projesindeki 1 oda 1 salon daireler 58 metrekare ile 62 metrekare arasında, 2 oda 1 salon daireler 86 metrekare ile 150 metrekare arasında alan büyüklüğüne sahip. Önay Garden Residence Beylikdüzü fiyat listesi şöyle: 


Önay Garden Residence Beylikdüzü fiyat: 


Önay Garden Residence Beylikdüzü fiyat 'ları kalan 2+1 daireler için 250 bin lira ile 300 bin lira arasında değişiyor. Önay Garden Residence Beylikdüzü fiyat ile ilgili ayrıntılı bilgiler için projeye satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz. 


Önay Garden Residence Beylikdüzü fiyat!


Önay Garden Residence Beylikdüzü ödeme planı: 


Banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılabilen Önay Garden Residence Beylikdüzü ödeme planına göre bunun için tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor. 


Önay Garden Residence Beylikdüzü ne zaman teslim? 


Türk hamamı, buhar odası, squash ve bilardo salonu gibi olanakların yer aldığı Önay Garden Residence Beylikdüzü 'nün daireleri sahiplerine hemen teslim ediliyor. 



Telefon: 0212 853 13 13

Web Adresi: www.onaygarden.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön