19 / 04 / 2024

Ons İncek Residence Ankara teslim tarihi!

Ons İncek Residence Ankara teslim tarihi!

Firma: Ons İnşaat

Proje: Ons İncek Residence

Ons İncek Residence Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. 3 kule şeklinde yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut seçenekleri yer alıyor...




Ons İncek projesi Ankara'da yaşama geçiriliyor. Proje 3 kule şeklinde yükseliyor.


Ons İncek Residence  Ankara  teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.  Ons İncek Residence  Ankara teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Ons İnşaat imzası taşıyan  Ons İncek Residence projesinde A blok 43 katlı, B blok 45 katlı ve C blok 41 katlı olarak inşa ediliyor.


Ons İncek Residence Ankara fiyatları:

Ons İncek Residence projesinde fiyatları 288 bin TL ile 920 bin TL arasında değişiyor.  Ons İnşaat Ons İncek Residence fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Ons İncek projesi 992 daireden oluşuyor. Projede 553 tane  1+1 daire, 416 tane 2+1 daire, 10 tane 2+1 dubleks daire ve 8 tane 3+1 dubleks daire bulunuyor.


Ankara Ons İncek Residence ne zaman teslim?

Ons İncek Residence Ankara teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlendi.


Ons İncek Residence projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler yer alıyor.


Ons İncek Residence Ankara ödeme koşulları:

Ons İncek Residence Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanılabiliyor.


Ons İncek 'te;  içerisinde sauna, tenis kortu, voleybol sahası, kreş, market, Türk hamamı,  süs havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor.


Ons İncek Residence iletişim

Telefon: 444 667 4

Web: http://onsincek.com/tr



projeye sor



Geri Dön