25 / 04 / 2024

Ons İncek Residence'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ons İncek Residence'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ONS Şirketler Grubu, ‘Ons İncek Residence’a özel ödeme koşulları belirledi. Peşinat sonrası teslimata kadar ara ödeme gerektirmeyen kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 3 Ocak Pazar...



ONS Şirketler Grubu, kuruluşunun 25. yılı şerefine ‘Ons İncek Residence’a özel ödeme koşulları belirledi. Peşinat sonrası teslimata kadar ara ödeme gerektirmeyen kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 3 Ocak Pazar...


ONS Şirketler Grubu, kuruluşunun 25. yılını özel bir kampanyayla kutluyor. Ticari gayrimenkullerle başlayan inşaat çalışmalarını, iki yıl önce konut üretimine de start vererek çeşitlendiren ONS Şirketler Grubu, ‘Ons İncek Residence’ ile ilk projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


25. yıl şerefine konut alarak projeden ev sahibi olmak isteyenlerin kampanya kapsamında 49 bin lira peşinat ödemeleri yeterli oluyor. Peşinattan sonra aylık ödeme ise 1.280 TL’lik taksitlendirme şeklinde... Teslimat sonrası ötelenmiş ödeme oranı ise 2017 ve 2018 için yüzde 20’şer olarak belirlendi. Geri kalan yüzde 40’lık ödeme ise daha sonraya kalıyor. Böylece ‘Ons İncek Residence’dan daire almak isteyenler peşinattan sonra daire bedelinin yüzde 40’ını iki yılda, geri kalanının ise daha sonra ödenmiş oluyor. Sınırlı sayıda dairelere sahip olmak için son müracaat tarihi ise 3 Ocak Pazar. 


Peşin 280 bin liradan başlıyor


Peşin satış fiyatı 280 bin TL’den başlayan proje Ankaralılar’a lüks ve konforu bir arada sunuyor. ‘ONS İncek Residence’dan daire almak isteyenlerin 49 bin lira peşinat vermeleri yeterli oluyor. Sabit peşinatın bakiyesini 6 ay sonraya öteleyen Ons İncek, 120 aya vade farksız 1.280 TL’lik taksitlerle teslim imkanı da sunuyor. Üstelik teslime kadar ara ödeme de yok. Teslimat sonrası ötelenmiş ödeme oranı ise 2017 ve 2018 için yüzde 20’şer olarak belirlendi. Geri kalan yüzde 40’lık ödeme ise daha sonraya kalıyor. Böylece ‘Ons İncek Residence’dan daire almak isteyenler peşinattan sonra daire bedelinin yüzde 40’ını iki yılda ödemiş oluyor. 


41, 43 ve 45 katlı 3 bloktan oluşan Ons İncek Residence, renkli mimari anlayışıyla dikkat çekiyor. Projede 558 adet 1+1, 416 adet 2+1, 10 adet 2+1 dubleks ve 8 adet 3+1 dubleks konut yer alıyor. 

Restoran, market, spor salonu, spa gibi tüm projelerin tamamlayıcısı ihtiyaçların dışında; lastik oteli, rent a car hizmeti, sağlık yardımı, bakım hizmeti, rezervasyon imkanı, özel davet organizasyonları, teknik destek hizmeti, çiçek bakımı, gün boyu kat servisi, VIP transfer imkanı da tüm ihtiyaçlara cevap verebilen hizmet anlayışı ‘Ons İncek Residence’a değer katan özellikler arasında yer alıyor.


Her yıl Singapur’da düzenlenen Dünya Mimarlık Festivali (WAF) finalinde dünyanın en değerli 14 projesi arasında yer alan ‘Ons İncek Residense’, sonrasında da Londra’da düzenlenen ‘European Property Awards’tan da ödülle döndü.


Web : onsincek.com




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


ONS Şirketler Grubu, kuruluşunun 25. yılına özel ‘Ons İncek Residence'ta kampanya başlattı. Peşinat sonrası teslimata kadar ara ödeme gerektirmeyen kampanya kapsamında projeden ev sahibi olmak isteyenlerin 49 bin lira peşinat ödemeleri yeterli oluyor. Peşinattan sonra aylık ödeme ise 1.280 TL'lik taksitlendirme şeklinde. Teslimat sonrası ötelenmiş ödeme oranı ise 2017 ve 2018 için yüzde 20'şer olarak belirlendi. Geri kalan yüzde 40'lık ödeme ise daha sonraya kalıyor. Ev sahibi olmak isteyenler için son başvuru yarın.


Zaman


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ONS Şirketler Grubu, kuruluşunun 25. yılı şerefine ‘Ons İncek Residence’a özel ödeme koşulları belirledi.


Peşinat sonrası teslimata kadar ara ödeme gerektirmeyen kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler için son başvuru tarihi ise bugün sona eriyor. 25. yıl şerefine konut alarak projeden ev sahibi olmak isteyenlerin kampanya kapsamında 49 bin lira peşinat ödemeleri yeterli oluyor. Peşinattan sonra aylık ödeme ise bin 280 TL’lik taksitlendirme şeklinde. Teslimat sonrası ötelenmiş ödeme oranı 2017 ve 2018 için yüzde 20’şer olarak belirlendi. Geri kalan yüzde 40’lık ödeme ise daha sonraya kalıyor. 41, 43 ve 45 katlı 3 bloktan oluşan Ons İncek Residence’da 558 adet 1+1, 416 adet 2+1, 10 adet 2+1 dubleks ve 8 adet 3+1 dubleks konut yer alıyor.


Star


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

ONS Şirketler Grubu, kuruluşunun 25. yılı şerefine ‘Ons İncekResidence’a özel ödeme koşulları belirledi. Peşinat sonrası teslimata kadar ara ödeme gerektirmeyen kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 3 Ocak Pazar...

ONS Şirketler Grubu, kuruluşunun 25. yılını özel bir kampanyayla kutluyor. Ticari gayrimenkullerle başlayan inşaat çalışmalarını, iki yıl önce konut üretimine de start vererek çeşitlendiren ONS Şirketler Grubu, ‘Ons İncekResidence’ ile ilk projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Sabah 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



Perakende, otomotiv, pazarlama ve inşaat konularında faaliyetlerini sürdüren ONS Şirketler Grubu, 25. Yılını kutlarken İncek Residence projesinde özel bir kampanyaya imza atıyor.

Çeyrek asrı geride bırakan Ons Şirketler Grubu, bu vesileyle grubun ilk projesi 'Ons İncek Residence'dan konut almak isteyenlerin karşısına 49 bin lira sabit peşinat ve ara ödemesiz kampanya ile çıkıyor. Şirket, İncek Residence projesinde peşinattan sonra aylık 1.280 TL'lik taksitlendirme imkanı sunuyor. 

ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay, "Yarım asırlık deneyimimizi konut alanındaki referans projemiz Ons İncek Residence'ta fırsata dönüştürerek, Dünya Mimarlık Festivali'nde dünyanın en değerli projeleri arasında yer aldık. Projemizin ilk yüda 2 binin üzerinde ziyaretçi ağırlaması ve yoğun talep görmesi de bizleri çok memnun etti" diye konuştu. 


Ödülleri topladı 

Ekonomik kriz dönemlerinde doğru yatırımların ve insan ilişkilerindeki iletişim becerilerinin geçen 25 yıllık sürede elde edilen başarıların temelinde yattığını belirten Atalay, "Her yıl Singapur'da düzenlenen Dünya Mimarlık Festivali (WAF) finalinde dünyanın en değerli 14 projesi arasında yer aldık. Londra'da düzenlenen European Property Awards'tan da ödülle döndük. 


Körfez ülkelerinden büyük ilgi 

Ankara konut pazarının yabancıya gayrimenkul satışı konusunda çok olumlu bir dönem içerisinde olmadığını hatırlatan Tuna Atalay, İncek Residence projesinin ise rakiplerinin aksine yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördüğüne değindi. Tuna Atalay, İncek Residence'ın özellikle Ankara'da bulunan elçilikler tarafından yatırım geri dönüşüyle güçlü bir ürün olarak kabul görüyor. Bu konuda özellikle Körfez ülkeleri elçilikleri ve bürokratlar tarafından toplu alımların gerçekleşmesi de bizi yeterince gururlandırıyor" dedi. 


İncek gelecek vadediyor 

İncek bölgesi'nin markalı konut stoğu açısından önümüzdeki 3 yılda hızla ilerlemeye devam edeceğini ifade eden Tuna Atalay, "Son 5 yıllık grafiğine baktığımızda konut metrekare fiyatıyla yüzde 220'lik artış oranına sahip Incek'te, özellikle son dönemde aktif olarak satışma başlanan projelerin sinerjisi de kampanya döneminde bize olumlu yansıdı. Kaliteli ve güvenilir projelerin bölgede artması, yatırımcüarın dikkatini çekiyor" değerlendirmesini yaptı. 


Posta



Haber Diriliş Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ankara'nın yükselen değeri ONS Incek Residence, ev sahibi olmayı hayal eden çiftleri satış ofisine örnek daireyi görmeye davet ediyor ONS İnşaat, ev sahibi olmak isteyen tüm çiftleri mimarinin teknolojiyle birleştiği ONS İncek Residence'ın satış ofisi ve örnek dairesine bekliyor. Ankara'nın yükselen değeri İncek'te inşa edilen ONS İncek Residence, Türkiye'nin ve dünyanın en değerli ve dikkat çeken projeleri arasında yer alıyor. 


Akıllı ev konsepti ile beş yıldızlı otel konforunu birleştirerek 39 bin 168 metrekare arsa alanı üzerine kurulan Ons İncek, alışveriş merkezi ve restoranları yanında, fıtness, spa, rent a car hizmeti, sağlık yardımı, bakım hizmeti, rezervasyon imkânı, özel davet organizasyonları, teknik destek hizmeti, çiçek bakımı, gün boyu kat servisi gibi birçok alanda VIP hizmet anlayışıyla konut sahiplerinin yaşam standardına değer katıyor. 15 bin metrekare peyzaj alanına sahip olan proje beş yıldızlı konfor ile yeşille bir arada yaşamayı da vadediyor. 


1 + 1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle yaşam standardına prestij kazandırmayı hedefleyen proje, toplam 992 residence ve 41, 43. 45 katlı toplam üç bloktan oluşuyor. 

1 + 1 daire tipleri artık günümüz solo yaşam tarzına yönelik çözüm sunarken, 2+1 daire tipleri ise yeni evli çiftlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde oluşturuldu. 



Diriliş Postası


Geri Dön