29 / 03 / 2024

ONS İncek satış ofisi nerede?

ONS İncek satış ofisi nerede?

Firma: Ons İnşaat

Proje: Ons İncek Residence

Firma bünyesinde 30 aya kadar taksitlendirme yapılan ONS İncek satış ofisi nerede sorusuna yanıt olarak Ankara İncek bölgesinde deniliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...



İçerisinde 41, 43 ve 45 katlı 3 bloğun bulunduğu ONS İncek satış ofisi nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


ONS İncek güncel fiyatlar ne kadar?

1 oda 1 salon daireler 308 bin TL'den, 

2 oda 1 salon daireler 410 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Konutların 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülen ONS İncek satış ofisi nerede sorusuna yanıt olarak  Ankara  İncek bölgesinde deniliyor. 


Ankara ONS İncek Residence'ın sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark, güvenlik mevcut. Proje,  Ons İnşaat  imzası taşıyor. 


Toplam 992 adet dairenin bulunduğu ONS İncek Ankara projesinin arsa alanı 39 bin 168 metrekare olarak belirlendi. Projede satış süreci devam ediyor. 


Konutların;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandığı ONS İncek Evleri'nde 30 aya kadar firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. 


ONS İncek satış ofisi nerede?


ONS İncek satış ofisi nerede?


Adres: Taşpınar mah. TED Koleji Mevkii İncek/ANKARA


Telefon: 444 66 74

Web Adresi: onsincek.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön