26 / 04 / 2024

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...



Ontan İnşaat yurt içi ve yurtdışı taahhüt işlerinin yanında, başta  İzmir  olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen bir vizyon sergiliyor. İşte Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...


1-    MODDA PORT

Ön talep toplama aşamasında olan Modda Port, İzmir’de denizi görüp deniz ile iç içe yaşayabileceğiniz, İzmir Körfezi’nin tam ortasında, Konak’ta yer alıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan projede, kapalı otopark, Mİ residence hizmeti, tenis kortu, fitness salonu, özel havuz, house keeping, vale hizmeti, kafeler ve alışveriş mağazaları, araç yıkama, kuru temizleme hizmeti, sizin ve aileniz için en ince detaylarla düşünüldü.

Web: http://moddaport.com


2-    MODDA BAYRAKLI

Modda Bayraklı, yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşam sunuyor. Hep özlemini duyduğunuz gökyüzünü kucaklayan, şaşırtıcı peyzaj düzenlemeleri ile yeşilin her tonunu görebileceğiniz, huzurlu ve ferah bir yaşam şehir merkezinde hayat buldu. 97 Premium daireden oluşan Modda Bayraklı sahipleriyle buluştu.

Yeşil mimarinin ‘Altın çağı’ başladı!

Çevre ve kullanıcı dostu özellikleriyle ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen Leed Gold Sertifikasına aday olan Modda Bayraklı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojileri, ısı ve ses yalıtımı, çevreyi, doğal kaynakları ve insan sağlığını koruyan geri dönüşümlü inşaat malzemeleri, doğaya ve çevreye duyarlı ekolojik çözümleri ile yalnızca bugünün değil yarının şartlan da düşünülerek tasarlandı.

Web: http://moddabayrakli.com


3-    MODDA BULVAR

Bornova'nın çehresini değiştiren Modda Bulvar, sanat merkezi, müzesi, restorandan, kafeleri, yüzme havuzları, spor salonu, tıp merkezi, çocuk oyun alanları, çarşı ve dükkanları ile hayatın ve şehrin tüm renklerini ayağınıza getiriyor. Modda Bulvar’da kendiniz ve sevdikleriniz için aradığınız her şey evinizin altında.

Modem, özgün ve sosyal proje!

Homeros Bulvarı’nın Otogar'a kadar uzatan Buca ile Bornova arasındaki tünel ve yol çalışmalarının bitirilmesi, Buca ve Çevreyolu aksına ulaşım imkanı sağlayacak. Modda Bulvar, emsal proje niteliği değil; Değer projesi olarak İzmir'e sunuldu. 1050 konuttan oluşan proje 1+1,2+1 ve 3+1 dairelerden oluşacak şekilde 3 etaptan oluşmaktadır.

Web: http://www.moddabulvar.com


4-    MODDA SUITES

Modda Suites 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 72 konuttan oluşuyor. Modda Suites İzmir'in en değerli lokasyonlarından biri olan Bayraklı  Ankara  Caddesi üzerinde, iş, finans ve alıveriş merkezlerinin tam ortasında yer alıyor. Sade adımlar eşliğinde akışkan bir tasarıma sahip olan Modda Suites, Türkiye'nin en prestijli gayrimenkullerinin belirlendiği "Sign of The City Awards 2018" yarışmasında, En İyi Konut Projesi ödülünü aldı. Modda Suites,yaşamın her anında sadeliği ve şıklığı tercih edenler için dizayn edildi. Her şey en az detayla, en verimli ve en şık olacak şekilde düşünüldü. Evinize adım attığınız anda kendinizi sakin ve huzurlu bir hayata ait hissedeceksiniz.Modda Suites'te fazlalıklara yer yok. Teknoloji ve yeşil bilinciyle tasarlanan evlerin mimari özellikleri ayrıntılarında gizli. 24 saat güvenlik, havuz, consierge, vale, çamaşırhane, kuru temizleme,resepsiyon gibi verimli bir konsepti ile Hayatın Kalbindesin. Az mesafe çok yaşam! 

Web: http://www.moddasuites.com

5-    ONTAN BAYRAKLI

Ofis hayatını eğlenceye dönüştüren zengin sosyal olanaklarının yanı sıra kişisel tercihlere göre tasarlanabilir özgün mekanlarıyla, standartları değiştirmenin o kadar da zor olmadığını kanıtlıyor. 

Ontan Bayralı’da ofis yaşamı bir başka!

Mimari konsepti, fark yaratan Ontan yaratıcılığından izler taşıyan proje, yeni ve özgürlükçü bir iş yaşamı anlayışı sunuyor.

Web: http://www.ontanbayraldi.com

 


Geri Dön