20 / 04 / 2024

Ontan Manisa'da teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek!

Ontan Manisa'da teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek!

Ontan Grup, geçtiğimiz günlerde Ontan Manisa projesinin ikinci lansmanını gerçekleştirdi. 5 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ontan Manisa'nın 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.



2015 yılına Ontan Bayraklı projesinin lansmanı ile başlayan Ontan Grup, geçtiğimiz günlerde Ontan Manisa projesinin ikinci lansmanını gerçekleştirdi. 5 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ontan Manisa'nın 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Profesyonel yönetim

Ontan Manisa'nın açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, SPA, Türk hamamı, sauna ve rezidance hizmetleriyle Manisa'da benzeri olmayan çok özel bir proje olduğunu dile getiren Ontan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, "Manisa için bu yatırımı planlamadan önce, kentin ihtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendirdik. Sanayisiyle, gelişim hızıyla, dinamik ve genç nüfus yapısı ile Türkiye ortalamasının üstünde. Bunların yanı sıra teşvik bölgesi kapsamında ve Çandarlı limanının da bitmesiyle lojistik açıdan tercih sebebi olması bizi bu projeyi planlamaya yönlendirdi" dedi.Ontan Manisa'da kapalı bir site içerisinde 1+1 ve 2+1 residence dairelerden oluşan 130 adet bağımsız bölüm tasarladıklarını dile getiren Özmeydan, "Ontan Manisa projemizde site yönetimi, profesyonel bir şirket tarafından yapılacak. Projede 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verilecek" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön