19 / 04 / 2024

Ontan Manisa'da yaşam başladı!

Ontan Manisa'da yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın Manisa'da kurduğu ve iki bloktan oluşan 130 konutluk Ontan Manisa projesinin ikinci bloğunda da yaşam başladı.



Bölge ihtiyaçlarını göz önüne alınarak 1+1 ve 2+1 daireler oluşturduklarını ifade eden Onur Öktem, "1+1 daireler 55 metrekare brüt, 44 metrekare net; 2+1 daireler ise 90 metrekare brüt, 66 metrekare net kullanım alanına sahip. Tüm bağımsız bölümler havuz manzaralı ve ön cephe olarak düzenlendi. Güney ve Güneydoğu cephe olarak konumlandırıldı" şeklinde konuştu. Ontan Manisa kent merkezine beş, 4 üncü organize sanayi bölgesine üç, okul ve ve hastanelere de ortalama dört kilometre uzaklıkta olduğunu kaydeden Öktem, projenin kapalı/açık yüzme havuzu, fıtness ve spa, oyun odası, sinema ve şömineli oda, cafe restaurant bölümü, oyun parkı gibi sosyal olanaklara sahip olduğunu aktaran Öktem, 7/24 kameralı güvenlik sistemi ve housekeeping, laundry, oto yıkama gibi residance hizmetlerinin de bulunduğunu ifade etti. 

Ontan İnşaat olarak dokuz yılda 25 projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Onur Öktem, çoğu gayrimenkul inşaatından oluşan bu projeleri başta  İzmir  ve Manisa olmak üzere Ege Bölgesi'nde inşa ettiklerini belirtti. Yeni çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Öktem şöyle devam etti: "Bu yıl ilk kez İstanbul Ümraniye'de bir konut projesini hayata geçiriyoruz. İzmir'de  Ankara  asfaltı üzerinde ikonik bir proje yapıyoruz. 10 bin metrekare inşaat alanına sahip, 8 kattan oluşan bu proje mimari yapısı ile şehre katkı sağlayacak bir çalışma olacak. Bunun dışında yine şehrin gelişmesine katkıda bulunacak bir ofıs-kampüs projesi üzerinde çalışıyoruz. Devamında İzmir-Bayraklı'da Modda Bayraklı projemiz var. Bu projemizde sadece sertifika olarak değil, gerçek anlamda bir ekolojik yapı yapmaya çalışıyoruz. Bayraklı Modda yeşil, çevreci bir proje olacak" 


"Gayrimenkul sektöründeki markamız Modda" 

Modda'nın gayrimenkul sektöründe ki markaları olduğunu belirterek, bu markayı kendi içinde birimlere ve kategorilere ayırdıklarını vurgulayan Onur Öktem, "Farklı serilerin farklı renkleri var. Yeşil serimiz, çevreci ve ekolojik serimizi oluşturuyor. Kırmızı serimiz, mevcut yapmış olduğumuz klasik serimiz. Burada da yenilikçi bir yaklaşımla hareket etmeye çalışıyoruz. Mavi serimiz, turizm ve resort projeler için olan kategorimiz. Yine bizi heyecanlandıran ve daha renkli hale getireceğimiz beyaz serimiz var, o da daha yalın daha ferah projeler üretebileceğimiz bir başka seri." 


Şirketlerinin kurulduğu ilk andan itibaren yurtdışına yönelik çalışmalar yapmaya başladıklarını ve özellikle taahhüt faaliyetleri ile uluslararası alanda yer aldıklarını ifade eden Onur Öktem, ilk faaliyetlerini Rusya'nın Soçi kentinde olduğunu hatırlattı. Yurtdışında genellikle taahhüt işleri gerçekleştirdiklerini anlatan Öktem bir istisna olarak Mozambik'te gayrimenkul projesi geliştirmeye başladıklarını dile getirdi. Şu anda projelendirme aşamasında olduklarını aktaran Öktem, yanı sıra Cezayir'de bir şirketleri olduğunu kaydetti. 


"Malzeme üretiminde TÜBİTAK'la proje yürütüyoruz" 

Ontan İnşaat'ın ilk dört yılında yüzde 100 büyüdüğüne dikkat çeken Onur Öktem, şu anda da yüzde 30 seviyelerinde bir büyüme ivmesi ile ilerlediklerini söyledi. Gayrimenkul sektöründe 2016'yı hedeflerine ulaşarak tamamladıklarını aktaran Öktem, "Ancak taahhüt sektöründe belirlediğimiz hedeflere ulaşamadık. Grup bünyesinde Aton Yapı adında yapı malzemeleri şirketimiz var. Burada da şu anda malzeme üretimine yönelik Ar-Ge çalışmaları devam ediyor. TÜBİTAK ile bu projeyi yapıyoruz ve yakın zamanda üretime geçeceğiz" açıklamasını yaptı. Öktem, 2017 yılının zor bir yıl olacağını tahmin ettiklerini, ancak Ontan Grup olarak başta inşaat sektörü ve devamında diğer faaliyet alanlarında yatırını yapmaya ve iş geliştirmeye devanı edeceklerini, gelecek beş yılda da şu anda gerçekleştirdikleri yüzde beş büyüme oranın altına düşmeyeceklerini ifade etti.


http://www.ontan.com.tr/


Dünya Bölge


Geri Dön