19 / 04 / 2024

Önümüzdeki yıl dünyanın gıdası tükenebilir! Gübre fiyatları kaç TL? 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Önümüzdeki yıl dünyanın gıdası tükenebilir! Gübre fiyatları kaç TL? 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

BM Genel Sekreteri Guterres, gübre pazarının istikrara kavuşturulmaması durumunda, gelecek sene dünyanın gıdasının tükeneceğine ilişkin uyarıda bulundu. Peki son dakika güncel gübre fiyatları kaç Türk Lirası oldu? Bugün hangi gübre kaç TL'den satılıyor? 23 Eylül 2022 fiyat listesi



Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, gübre fiyatları ve gıda ile ilgili dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. Batı'nın Rusya'ya uyguladığı yaptırımlarla Rusya'nın gübre ihtacı engellenirken, Avrupa'da da pek çok gübre fabrikası enerji krizi sebebiyle kapandı. 

BM Genel Sekreteri Guterres, gübre pazarının istikrara kavuşturulmaması durumunda, gelecek sene dünyanın gıdasının tükeneceğine ilişkin uyarıda bulundu ve Rus gübresinin ihracatının önündeki tüm engellerin kaldırılmasının şart olduğuna dikkat çekti. 

Önümüzdeki yıl dünyanın gıdası tükenebilir! Gübre fiyatları kaç TL? 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Haber Sol'da yer alan habere göre; Guterres sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Gübre piyasası istikrara kavuşturulmazsa gelecek yıl dünyanın gıdası tükenebilir. Tüm ülkelerin Rus gübresinin ihracatına uyguladığı her bir engeli kaldırması elzemdir" ifadelerini kullandı ve bunları çiftçilere makul maliyetle ve mümkün olan en kısa sürede tarlalara ulaştırılmasının gerekli olduğunu belirtti. 

Peki son dakika güncel gübre fiyatları kaç Türk Lirası oldu? Bugün hangi gübre kaç TL'den satılıyor? 23 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön