18 / 04 / 2024

Opel Corsa alacaklara müjde! İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Opel Corsa alacaklara müjde! İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ülkemiz dahil tüm dünyada önemli satış rakamlarına ulaşan Opel Corsa modelinin Kasım ayında fiyatları değişmedi? Corsa'ya henüz yeni ayda bir zam yapılmadı. İşte 2022 model Opel Corsa güncel fiyat listesi...



Opel Corsa, 1982’den bu yana otomotiv sektöründe boy gösteren önemli modellerinden bir tanesi. B sınıfının başarılı oyuncusu, bugüne kadar uygun fiyat konseptiyle satışa çıkıyordu. Fakat son dönemde ülkemiz dahil tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi, çip krizi ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline dek. Ayrıca döviz kurunun da etkisiyle 2022 Opel Corsa fiyatları oldukça yükselmişti. Fakat güzel bir haber de verelim; Corsa'nın fiyatı Kasım ayında artmadı. Peki Opel Corsa 2022 model yılı Kasım ayı fiyat listesi ne durumda? İşte detaylar...

2022 Opel Corsa özellikleri

Opel Corsa; ülkemizde üç motor seçeneğiyle satışa çıkıyor. Ayrıca bu üç motor da benzinli. Giriş seviyesi 1,2 motor; 75 HP güce ve 118 Nm torka sahip. 5 ileri manuel şanzıman bulunan bu motorda ortalama yakıt tüketimi ise fabrika verilerine göre 4,1 litre.

Bir üst seviye motor ise Direkt Enjeksiyonlu 1.2 Turbo olarak karşımıza çıkıyor. Bu motor ise 100 HP güç ve 205 Nm tork üretiyor. Ayrıca bu seçenekte 8 ileri otomatik şanzıman bulunuyor. Ortalama yakıt tüketimi de fabrika verilerinde 4,3 litre olarak görülüyor. Aynı zamanda bu motorun 130 HP güç ve 230 Nm torkla gelen ve 4,5 litre yakıt tüketen başka bir seçeneği daha bulunuyor.

Opel Corsa üç donanım paketiyle karşımıza çıkıyor. Bu paket Elegance, Edition ve Ultimate isimleriyle anılıyor. Corsa, tüm donanım seçeneklerinde şerit koruma ile aktif şerit takip,  trafik işareti tespit, sürücü yorgunluk tespit, hız limitleyici, aktif acil fren sistemi (Yaya algılama dahil) gibi gelişmiş güvenlik özellikleri sunuyor. 

En dolu olan Ultimate paketinde standart özelliklere ilave olarak anahtarsız giriş ve çalıştırma, kör nokta uyarı, arka çapraz uyarı sistemi gibi başka özellikler de bulunuyor. İşte Opel Carsa donanım paketlerinin özellikleri:

Edition:

* 16 inç Alaşımlı Jantlar
* 7 inç Multimedya Sistemi (Apple CarPlay & Android Auto)
* LED Ön Farlar ve LED Sis Farları
* Arka Park Sensörü
* Ön Çarpışma İkazı
* Şerit Koruma Özelliği ile Şerit Takip Sistemi

Elegance:

* 7 inç Dijital Sürücü Bilgi Ekranı
* Geri Görüş Kamerası
* Ambiyans Aydınlatma
* Otomatik Kararan Dikiz Ayna
* Ön Kol Dayama
* Krom Cam Çerçeveleri ve Ön Izgara

Ultimate:

* 17 inç Elmas Kesim Alaşımlı Jantlar
* Spor Ön ve Arka Tamponlar
* Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma
* Otomatik Katlanan Yan Aynalar
* Otomatik Klima
* LED Stoplar


Geri Dön