28 / 03 / 2024

Opel Vivaro Cargo'da yüzde sıfır faiz imkanı şimdi başladı! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Opel Vivaro Cargo'da yüzde sıfır faiz imkanı şimdi başladı! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Opel'in ticari araçları arasında öne çıkmayı başaran Opel Vivaro Cargo'da sıfır faiz imkanı başladı!  Peki, Vivaro Cargo fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...



Opel'in ticari araçları arasında öne çıkmayı başaran Opel Vivaro Cargo'da sıfır faiz imkanı başladı!  Vivaro yüksek verimliliği ve akıllı teknolojileriyle her anınızda kolaylık sağlarken, yüksek taşıma kapasiteli kargo alanı ve katlanan koltuklarıyla üretkenliğinizi çoğaltır.

Vivaro Cargo 6.1 metrekare yükleme hacmi dışında 3 euro palate kadar geniş depolama çözümleri sağlar. Vivaro Cargo’nun 1.400 kg taşıma kapasitesi ile bir noktadan diğerine daha fazla yük taşıyabilirsiniz.  Vivaro Cargo 6 kişilik taşıma kapasitesine ek olarak katlanabilir koltukları sayesinde yüksek taşıma hacmi sağlar.

Sürgülü kapılar sayesinde geniş yük alanına erişmek artık her zaman olduğundan daha kolay. Vivaro’nun 1.9 metrelik yüksekliği ve arka park sensörleri ile alçak tavanlı kapalı otoparklarda bile rahatça park edebilirsiniz. Sürgülü kapıları ise yandaki araçlara temas etmeden kolaylıkla yükleme yapmak için geliştirildi.

Opel Vivaro Cargo da yüzde sıfır faiz imkanı şimdi başladı! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vivaro ile her şeye yer var. Ön paneldeki açık saklama alanları, kapı ceplerindeki hazneler ve geniş torpido gözü herkesin kalbini çalıyor. Vivaro City Van’ın geri görüş kamerası sayesinde park etmek artık çok daha kolay.  

Vivaro Cargo’nun güçlü ve tasarruflu Euro dizel motorları sayesinde, tek depo ile daha çok yol kat edin.  Sürücü kabinindeki ek ses yalıtımı sağlayan çeşitli malzemeler sayesinde gün boyu gürültüyü dışarıda tutabilirsiniz. Opel, günün 24 saati sizi mümkün olan en düşük maliyetle yolda tutar ve işletmenizin karlılığını artırır. 

Peki, Vivaro Cargo fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön