29 / 03 / 2024

Citroen C-Elysee'de yüzde sıfır faiz kampanyası şimdi başladı! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Citroen C-Elysee'de yüzde sıfır faiz kampanyası şimdi başladı! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Citroën, C-Elysée modelinde yüzde 0 faiz kampanyasını şimdi başlattı! Sakın kaçırmayın, böylesi bir daha gelmez! Peki, Citroën C-Elysée fiyatları ne kadar? Citroën C-Elysée kaç TL? Citroën C-Elysée 100 KM'de kadar yakar? Citroën C-Elysée yüzde sıfır faiz kampanyasının detayları neler? İşte 15 Ağusto



Citroën, C-Elysée modelinde yüzde 0 faiz kampanyasını şimdi başlattı! Citroën tarafından başlatılan kampanya 31 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerli olacak. 

Yeni Citroën C-Elysée'nin ön fasyası, aerodinamiği iyileştirmek ve çekişi artırmak için tasarlanmıştır. Sis farlarının üzerine yerleştirilen  yeni LED aydınlatma sistemi C-Elysee, prestijli lüks bir görünüm kazandırıyor. 

Citroën C-Elysée, dışarıdan  tüm gözler üzerinde. Citroën serisindeki tüm modellerle uyumlu olan yeni 3D efektli farlar,  aracın arkasına tamamen farklı bir modernlik kazandırıyor ve bu açıdan birçok kişi tarafından büyük beğeni topluyor.

Citroen C-Elysee fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Citroën C-Elysée'nin prestijli lüksü, onu sınıfındaki diğerlerinden ayırır. Citroën C-Elysée, 7 inçlik dokunmatik tableti ve ses  ve navigasyon sistemleri için tüm kontrolleri sürücünün elinin altında bir araya getirirken çeşitli teknolojiler sunuyor. Citroen C-Elysee ayrıca Mirros Screen işlevini de içerir. 

Citroën'in ışıltılı yıldızı C-Elysée'deki Apple CarPlayTM ile akıllı telefonunuzdaki uygulamaları ve içeriği doğrudan dokunmatik yüzey üzerinde kullanabilirsiniz.

Peki, Citroën C-Elysée fiyatları ne kadar? Citroën C-Elysée kaç TL? Citroën C-Elysée 100 KM'de kadar yakar? Citroën C-Elysée yüzde sıfır faiz kampanyasının detayları neler?  İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön