29 / 03 / 2024

Oran Marina Ankara fiyatlar!

Oran Marina Ankara fiyatlar!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Oran Marina Ankara fiyatlar dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplam 2 bin adet konuttan meydana gelen proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



Marina  Ankara  Çankaya ödemeleri; yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay vade imkanı veya yüzde 27 peşinatta, yüzde 36'sı için 3 ara ödeme, yüzde 37'si için ise 48 ay vade imkanı ile yapılıyor.


Oran  Marina Ankara  fiyatlar kapsamında yüzde 15 peşin indirimi ve yüzde 7 lansman indirimi uygulanıyor. Projede daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Sinpaş Marina Ankara'nın sosyal donatı alanları tropik ada, şelaleler, su sahnesi, restoranlar ve kafeler, su-ışık gösterileri, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi, yürüyüş yolları, spor alanları, bisiklet yolları, yaşam köprüsü, iskeleler, deniz fenerinden oluşuyor.


Toplam 2 bin adet dairenin yer aldığı Marina Ankara Rezidans'ın Marina Towers etabında 912 adet konut satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri mevcut. 


Oran Marina Ankara fiyatlar!

Eymir Gölü ve Marina manzaralı dairelerin bulunduğu Marina Ankara Sinpaş fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Marina Ankara Çankaya ulaşım: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara iletişim bilgileri

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön