28 / 03 / 2024

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 750 milyon TL!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 750 milyon TL!

Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. toplantısını gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi 750 milyon TL olarak belirlendi.



Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. toplantısını gerçekleştirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan toplantıda Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi konuşularak karara bağlandı. Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 bütçesi 750 milyon lira olarak kabul edildi.


“GERÇEKÇİ YAKLAŞIMLA ÖRNEK BİR ORDU İNŞA EDECEĞİZ”

Toplantıya başkanlık yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaptığı açıklamada bütçenin hayırlı olmasını dileyerek nisandan itibaren ilçeleri ile beraber daha güzel bir Ordu’nun gözler önüne serileceğini dile getirdi. Başkan Güler, “Kış boyunca çalışarak nisan ayından itibaren ilçeleriyle daha güzel ve huzurlu bir Ordu’yu inşa edeceğiz. Projelerimizi etüt ettik. Tespitlerimizi yaptık. 3 ay değil 12 ay Ordu yaklaşımı ile hareket edeceğiz. Destinasyon noktalarımızı tespit ettik. Ankara’da ilgili bakanlarımızla yaptığımız yoğun görüşmeler sonrası Ordu için güzel sözler aldık. Güzel bir Ordu ortaya çıkacak. Büyükşehrin bütçesi adil bir şekilde ilçelere yatırım olarak harcanacak. Kısacası gerçekçi bir yaklaşımla örnek Ordu inşası için çalışacağız” diye konuştu.

4 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

1 rapor ve 2 teklifin gündeme eklendiği toplantıda 4 gündem maddesi konuşuldu. 3 maddenin konuşularak karara bağlandığı toplantıda bir madde de komisyona havale edildi. Görüşmelerden sonra Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantı tarihini 12 Aralık 2019 olarak belirledi.


Geri Dön