24 / 04 / 2024

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin logosunu vatandaş belirleyecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin logosunu vatandaş belirleyecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi 'ni temsil edecek logonun belirlenmesi amacıyla yapılan yarışmada finale kalan son üç eser jüri tarafından belirlendi. Büyükşehir Belediyesi'nin logosu, halk oylamasıyla belirlenecek




Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek logonun belirlenmesi amacıyla yapılan yarışmada finale kalan son üç eser jüri tarafından belirlendi. Büyükşehir Belediyesi'nin logosu, halk oylamasıyla belirlenecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yarışmaya olan ilgiden memnun olduklarını belirterek, "16 Haziran'da başlayıp 14 Temmuz'da tamamlanan başvuru sürecinde yarışmaya yurtiçi ve dışından 700 kişi katıldı. Emek verip eser gönderen tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bizim için en önemli kriter Aydın'ı, belediyemizi, kültürel dokumuzu en iyi ifade edebilecek logoyu seçmekti. Kurul üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrası halkımızın takdiri" açıklamasını yaptı.


5 Ağustos'ta açıklanacak

"DEHLİZ", "AZMK15" ve "CA1HEP" rumuzlarıyla seçilen tasarımlar için 21-27 Temmuz tarihleri arasında, Aydın Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi www.aydin.bel.tr adresinden, Aydın Büyükşehir Belediyesi giriş katı, Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi, Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, Forum AVM'de ve Atatürk Kent Meydanı'nda kurulacak sandıklardan oy kullanılabilecek. 27 Temmuz akşamı sona erecek oy verme işlemi sonrasında, halk tarafından seçilen ve sahibine 20 bin lira ödül kazandıracak tasarım 5 Ağustos'ta ilan edilecek.


Yeni Asır




Geri Dön