25 / 04 / 2024

Aydın belediyesi logo

Aydın belediyesi logo

Aydın Büyükşehir Belediyesi 'ni temsil edecek logonun belirlenmesi amacıyla yapılan yarışmada finale kalan son üç eser jüri tarafından belirlendi. Büyükşehir Belediyesi'nin logosu, halk oylamasıyla belirlenecek

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerinde olan iş yerlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Aydın belediyesi logo Haberi

Aydın belediyesi logo


Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek logonun belirlenmesi amacıyla yapılan yarışmada finale kalan son üç eser jüri tarafından belirlendi. Büyükşehir Belediyesi'nin logosu, halk oylamasıyla belirlenecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yarışmaya olan ilgiden memnun olduklarını belirterek, "16 Haziran'da başlayıp 14 Temmuz'da tamamlanan başvuru sürecinde yarışmaya yurtiçi ve dışından 700 kişi katıldı. Emek verip eser gönderen tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bizim için en önemli kriter Aydın'ı, belediyemizi, kültürel dokumuzu en iyi ifade edebilecek logoyu seçmekti. Kurul üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrası halkımızın takdiri" açıklamasını yaptı.


5 Ağustos'ta açıklanacak

"DEHLİZ", "AZMK15" ve "CA1HEP" rumuzlarıyla seçilen tasarımlar için 21-27 Temmuz tarihleri arasında, Aydın Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi www.aydin.bel.tr adresinden, Aydın Büyükşehir Belediyesi giriş katı, Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi, Vali Yazıcıoğlu Kültür...