19 / 04 / 2024

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerinde olan iş yerlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 



Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kiracılarını sevindiren müjde BirGün'de yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi kiracısı olan esnafın kira bedellerinde indirim yapma kararı aldı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi nden kira indirimi!

İndirimle ilgili açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi. Esnafın rahat nefes alacağı bir kararla Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetindeki ve tasarrufundaki taşınmazlarda faaliyetleri azalan esnafın kiralarında yüzde 50 kira indirimine gidilirken, faaliyetleri tamamen duran işyerlerinden ise kira alınmamasına karar verildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi nden kira indirimi!

Ek olarak faaliyetlerini durdurmak zorunda kalan esnafın kira süreleri de faaliyette bulunmadığı süre kadar uzatılacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz ise, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak bu zamana kadar derman ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği esnafımızın, çiftçimizin; tüm vatandaşlarımızın yanında olduk. Bilindiği üzere pandemi sürecinden en olumsuz etkilenen esnafımız oldu. Dün de Büyükşehir Belediyesi Meclisi olarak işyerleri kapalı olan esnafımızdan hiç kira almama, işyerleri açık olan esnafımıza da kiralarında yüzde 50 indirim yapma kararı aldık. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın, çiftçimizin, vatandaşlarımızın yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Sivas Belediyesi'nden kiracılarına müjde!


Geri Dön